esmaspäev, 5. mai 2014

what are periods


See on ilmselt üks postitustest, mida ma arvasin, et ma kunagi... MITTE KUNAGI ei tee. lol #yolo
Päevad on reklaamide väitel võrratu aeg, mille jooksul sa tunned end tõelise naisena ja käid palju valgete pükstega või jooksed valges kleidis võilille põllul, näol nii suur naeratus nagu oleksid mõne narkootikumi mõju all. "Oh ei, kas see kõik polegi siis nii ilus?" Ei. Ei ole.
 Fakt, et ma saan siin põhjalikult ainult iseenda päevadest rääkida muudab kogu jutustamise minu jaoks väga ebameeldivaks ja ebamugavaks, seega muudan ma oma nime millekski, mida inimesed arvavat mu nimi niigi olevat. Näiteks Carolina. Carolina päevad on pahad. Pahad, pahad päevad. Kõige halvemas ja kohutavamas mõttes. Kui Carolina ei saa õigel ajal valuvaigisteid sisse, siis väänleb ta edasise päeva jalgu tuimestavas valus, samal ajal kontrollimatult higistades ja peavaluga võideldes. Mingil hetkel leiab Carolina asendi, milles tal nii valus pole, aga kohe kui ta kasvõi varvastki liigutab, siis on ka see väike rõõm rikutud (isegi ei liialda. vaene Carolina.).
 Carolina ei taha süüa kui ta valutab ja kui keegi tuleb talle sööki pakkuma, siis viskab ta pakkujat tõenäoliselt millegagi, mis tal parasjagu kõige lähemal on. Carolina on paras mõrd. Carolina vihkab ennast ka.
 Carolina ei suuda oma "erilisel" ajal tegeleda ebameeldivate inimestega ja kui keegi muutub ebameeldivaks, siis viskab Carolina teda ilmselt jälle millegagi. Carolina on üleni valudes vähemalt kolm päeva, mille vältel ta end voodist välja ajada ei taha. Mõistke Carolinat. Carolina can't handle that many shits at the same time. Vähemalt peale kolme kohutavalt valulist päeva kaovad suuremad valud ära, edasine on lihtsalt meeletult ebameeldiv tunne. Ma ei räägiks parema meelega verest ja tampoonidest, mis väidetavalt peaksid sind panema end tundma meeletult naiselikult. "Jess, ma olen naine! Kõik kohad on verd täis! Issand kui lahe!!!" What even is this logic? Am I Carrie? Absoluutselt mitte miski ei pane Carolinat end vähem naiselikuna tundma kui see "eriline" aeg. Carolina tunneb end veidra veritseva ja valutava kartulina, kes lisaks kõigele on täielik mõrd ja võtab asju liiga südamesse.
 Kui Carolina "eriline" aeg on läbi, siis ta vabandab siiralt kõigi ees, keda ta viskas kas mingi esemega voodi kõrvalt või kelle näo ta täis sõimas, sest too ei toonud talle peekoni Laysi. Lisaks sellele palub ta andestust nendelt, kes ta mingil põhjusel nutma olid ajanud, sest seda jama ei taha ju keegi näha ega kuulda. Nutmist ei juhtu õnneks väga tihti. Rohkem on viha. Carolina on oma "erilisel" ajal see torisev vanamees, kes karjub lastele, et nood muru pealt ära läheks. Tjah... Carolina on kord kuus ikka täielik mõrd.
 Ma arvan, et sellega ma lõpetan. Te teate juba Carolinast liiga palju.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar