esmaspäev, 12. märts 2018

woo!


Ma olen metsik. Ma olen kuradi hulljulge. Ma olen üleni imeline. Ma olen Jumal?! Ma saatsin just 2 meili ära ja mu adrenaliin teeb asju.

 Üldiselt olen ma olnud... super? Või noh, okei. Super okei. Olen teinud palju meiki ja sellest palju pilte. Alati pole kõik hästi välja kukkunud, aga ma püüdsin ja ma proovisin uusi asju ja see on juba pool võitu. Mitte, et ma võistleks. Ma õpin. Ma harjutan. Ma ei tea milleks, aga hei, äkki kunagi tuleb kasuks. You never know.

 Maalisin ühe pildi valmis üle pika aja. Mökerdasin vesivärvidega ühe lihtsa kujutise valmis ja ma olen vist rahul. Natuke vingun, aga kes ma oleks kui ma oma loomingu üle natuke ei vinguks.

 Mu sünnipäev on sel kolmapäeval. Ma pole nii elevil kui eelmine aasta olin. Ei julge nagu olla, aga samas olen üldse chillimaks muutunud. Huvitav millega mu chill olemine lõppeb. Surmaga? Olen ühel hetkel nii chill, et ei pea hingama. Ma ei tea. Igatahes, sünnipäev. Ma unustan vahepeal ära kui vanaks ma saan. Mälukaotus algab juba päris varakult. Ma ausalt ei imesta kui ma ühel hetkel mõtlen lihtsalt mingi ligikaudse numbri välja kui keegi mu vanust küsib. "Hmm, jah 23 tundub õige. Ütleme, et ma olen 23." Note to self: ma saan 22. Ostsin isegi need cheesy'd õhupallid, mis on numbrite kujuga. Tead küll, need kuldsed või hõbedased numbriõhupallid. Nüüd mul lihtsalt peab meelde jääma kui vana ma olen. Ma maksin raha, et see meeldetuletus mu pea kohal hõljuks.

 Mu nahk on klaarimaks läinud. Vahepeal lööb mulle mingi ärevuse moodi asi sisse, nii et ma löön omale küüned näkku ja nendest kohtadest on järgmiseks päevaks arenenud mingi loll vistrik, aga üldiselt on okei. Peale seda kui hakkasin oma nägu rohkem ja tugevama niisutajaga niisutama, on kõik kordades paremaks läinud. Ma olen rahul. Uus armastus on veel The Ordinary AHA 30% + BHA 2% mask. Hoian seda peas natuke vähem kui soovitatud 10 minutit, sest mul on päris tundlik nahk, aga näen kuidas see mõjub ja teeb mu naha tooni ja tekstuuri ühtlasemaks. Kas ma peaksin oma nahahoolduse asjadest kirjutama? Kas kedagi huvitab? Let me know.

 Plaanin vaikselt kevadise meigi postitust. Mul on juba tekkinud tunne mida ma võiksin kevadel rohkem kasutada. Praegu tõmbab väga näiteks selliste wet-look lauvärvide ja highlighter'ite poole. Ma olen kindel, et see higise silmalau look kandub üle ka suvesse. Kas see huvitab kedagi? Let me know!

 Seni kuni mu adrenaliin veel midagi teeb, hakkan ma kükke teha kütma.

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar