esmaspäev, 14. mai 2018

väljas on soe


 Mul on ees hirmus ja hirmutav nädal. Vahepeal justkui rahunesin maha, aga nüüd kogub mu paanika jälle hoogu. Psühholoogi aja sain kuu aega varasemaks! Ei jõua juunit ära oodata. Tegelikult on kõik hästi. Kõik on tegelikult lebo. Ma mõtlen üle. It's fine.

 Nägin täna unes, et olin kruiisile minemas, aga eksisin selles hallis koridoris, mille kaudu laevale saab, ära ja ei jõudnudki kuhugi. Peale ärkamist ja külje keeramist nägin unes, et olin jälle kruiisile minemas, aga seekord mingi suurema grupiga. Konks oli seekord selles, et laevale saamiseks pidime läbima takistusraja. See takistusrada oli leekides. Lisaks sellele pidime mööda sama rada veel tagasi minema. Jõudsin raja lõppu, aga mööda sama rada tagasi minek tundus liiga dramaatiline, nii et ma kõndisin selle kõrval tagasi. Kuidagi jäin ikka laevast maha. Ärkasin. Peale mõningast googeldamist sain aru, et mu alateadvus püüab mulle öelda, et puhkus on lähedal, pean enne lihtsalt kohustused täidetud saama. Ma arvan. Teine võimalus on see, et ma olen põrgus.

 Kell on kümme õhtul, mul on migreen ja veel nii palju teha. Homme pean kell 8 ärkama ja linna sõitma, et jälle asju ajada. Ülehomme samamoodi. Liiga palju inimesi ja seiklemist kolmel järjestikusel päeval. Pakun, et terve neljapäevase päeva ma lihtsalt laman voodis suutmata midagi teha. Aga hei, selleks hetkeks olen ma selle ära teeninud! Püüan end selles vähemalt veenda. Tunnen, et ma olen endaga praegu kõvasti karmim kui mu ema kunagi mu kooliasju jälgides oli. Pean rahunema. Lubama endal puhata. Ma ei jõua seda tulevat kruiisi ära oodata. Ma olen nii väsinud.

 Üldiselt on hästi! Lihtsalt stress. Kõik on okei! Kõik on tehtav.

 Ahjaa, see asi ka veel. Mingil põhjusel osalen ka sel aastal Eesti Blogi Auhindade jagamisel. Ma pole enam päris kindel millal ma sinna registreerusin, sest aeg ei tundu enam üldse päris... Aga hei, minu poolt saab hääletada! Kui sulle meeldib mu hamster või mu tehtud meigid või praegu väga segase graafikuga blogipesa, siis leiad mu Eluliste Blogide nimekirjast kõige viimasena. Link on SIIN. Suur aitäh! (Etskae, etskae, ka see aasta on seda natuke ebamugav küsida...)

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar