neljapäev, 22. juuni 2017

25.04



Istun praegu Kaubamaja ilumaailmas Lõhnatoas. Lõhnab. Ma arvan, et mul on mingi palavikualge. Või siis lihtsalt rõve olla. Ma ei tea. Täna igatahes leppisin faktiga, et mul on külmetus. Linna pidin ikkagi tulema, sest mul oli arsti aeg. Fun. Teen praegu aega parajaks. Lõhnatoas. Siin on mugavad toolid. Kuldsed ka veel pealekauba. See, millel mina istun, on vist katki. Keegi on polsterdusele jõleda augu sisse istunud kuidagi. Õnneks teeb see tooli mugavamaks. Kardan, et ei saa siit enam püsti. 
 Plaanin täna kiiresti koju jõuda. Ei jaksa nagu kauem olla. Füüsiliselt vähemalt mitte. Mulle meeldib tegelikult väga mõte raamatupoes hängimisest, aga seekord jääb vist ära. Käin arsti juurest tulles apteegis ja lippan koju. Tahan ikkagi nädalavahetuseks terve olla. Suht terve. Piisavalt terve. Selline okei. Hüvakas. 
 Kodus tahaks maalida ka midagi. Kaua ma ikka edasi lükkan. On aeg. Kuidagi lihtsam on haarata pastakas ja paber ning mingeid kujukesi sirgeldada kui täita purk veega, võtta välja värvid ja otsida pintslid. Pole iseenesest hullult keeruline, ma tean. Pastakas ja paber on lihtsalt käepärasem. Mulle meeldib nendega vist rohkem joonistada ka. Võib-olla olen mugavuses kinni. Kes teab.
 "Juliette Has a Gun" on lõhnafirma apparently. Naljakas nimi. Kõlab nagu indie bänd. Selline emone indie bänd. Font, millega see kirjutatud on, lisab ka sellist My Chemical Romance vibe'i. Äkki see ongi bänd? Beyoncel on oma lõhnad. Äkki nad teevad muusikat sellest kui hästi nad lõhnavad? Pure self-love. Armas.

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar