esmaspäev, 16. oktoober 2017

this is what dreams are made of: vol 11


Mul on unes mõningaid seiklusi olnud ja üle pika aja on need mul meeles.

 Viimati nägin unes, et käisin oma vana klassiga Austrias või kuskil sealkandis reisil. Kuna mul olid seal mingid omad semud, siis eraldusin natukeseks omade hulgast ja käisin sealsete semudega kohvi joomas. Nägusid ei mäleta. Lõpuks oli aeg nii kaugel, et mu ekskursiooni buss pidi välja sõitma ja ma otsisin ühe oma sõbraga seda bussi peatuskohta. Mäletan, et kartsin maha jääda, aga samas tegin head nägu ja viskasin nalja. Lõpuks leidsin bussi ja selle juurde kogunenud klassikaaslased. Jätsin sõbraga dramaatiliselt emmates hüvasti ja võtsin bussi minemise järjekorda. Lehvitasin veel bussi astudes sõbrale ja korraga küsis bussijuht minult, et kas ma olen okei stripparitega ja kui ei ole siis pean maha astuma. What? Tahtsin nii väga koju saada, et mul oli siiralt ükskõik mis muu selles bussis toimub. Olin stripparitega okei. Otsisin siis bussis mõnusa koha ja viskasin lebosse ära. Buss oli tavalisest justkui suurem. Istmete vahed olid laiemad ja mu jalad mahtusid ilusti ära.
 Kui buss juba liikuma hakkas, siis haaras mikri meie klassijuhataja, kellel oli meile üllatus. Ta oli tellinud meile stripparid ja saatnud meilile nende daamide reklaami, mis oli väga vigases inglise keeles ja millest võis järeldada, et üks öö tantsu maksab 10 eurot. Muigasin. Need 3 preilit pidid kuskil Leedu juures bussi tulema, seega aega oli niisama magada.
 Ärkasin kui buss oli järsku peatunud ja klassijuhataja rääkis mingite neiudega. Päike paistis. Tundsin reklaamlehe pealt ühe neiu ära. Nad jaotusid kolmekesi mööda bussi küsima kas kõigil on kümneseid või suuremaid rahatähti üldse olemas, et neil üldse õhtul mõtet oleks tantsima hakata. Mul polnud üldse sularaha ja mulle öeldi: "Okay, no dance to you." Muigasin ja olin sellega täiesti okei. Tahtsin lihtsalt koju jõuda. Lõpuks tuli välja, et neiud tahtsid hoopis saada kümne euroseid või suuremaid rahatähti nende käest kellele nad tantsivad, mis oli loogilisem kui see versioon, mida nende reklaamist lugeda võis. Nad otsustasid, et see tööots poleks neile piisavalt tasuv, lahkusid ja kõik, kes sellest meeletut elevust tundnud olid, pettusid. Ärkasin. God bless this dream.

 Mõni öö tagasi nägin unes, et läksin Estonia teatri juures bussi peale, millel olid mingid probleemid ning sellepärast liikuma ei saanud. Bussi tagaotsas nägin kuidas mingi blond õlgadeni sirgete juuste ja tukaga naine mind põrnitseb. Tundsin mingit ohutunnet ning teadsin, et pean jooksma. Kui bussiuksed lahti tegid ja ma välja sain, siis jooksin Solarisse, mis oli hoopis kortermaja, mille kahelpool külgi olid väljapääsud. Jooksin sinna sisse ja tahtsin jätta muljet, et elan seal, aga tegelikult sõitsin liftiga kõige ülemisele korrusele ja plaanisin teiselpool maja treppidest tagasi alla minna ja teisest väljapääsust põgeneda. Tegingi nii ja tundsin, et hirmus kavalana, kuni selle hetkeni, mil mind pidas kinni mu psühholoog. Ta ütles, et mu õde otsis mind. Olin väga segaduses. Mis ajast mul õde on? Kui end ümber pöörasin, siis nägin seda sama blondi naist. Sattusin paanikasse, mu jalad muutusid nõrgaks ja ma hakkasin maha kukkudes hüsteeriliselt karjuma. The end. Fin. Ärkasin. What the what was that.

 Nädal tagasi võib-olla nägin mingit sellist und ka, et magasin oma voodis ja kui unes ärkasin, siis ei saanud end liigutada, aga mu toas olid tuled kustus ja mu seljatagant paistsid mingid tuled. Ma kartsin hirmsasti ja kui end lõpuks liigutada sain, siis jooksin teise tuppa, et sellest emale rääkida, aga teine tuba polnud enam meie korteri moodigi ja mu ema polnud tegelikult mu päris ema. The end. Fin. Ärkasin üles ja olin nii ehmunud, et ei julenud 2 tundi magama jääda kuna kartsin, et tulnukad olid mu röövinud ja minu peal katseid teinud. Ma oleks ilmselt rohkem kartnud kui ma oleksin maganud samapidi kui oma unes. See teine asend rahustas. See ja mu närilised.

 Okei, ma siis lähen nüüd tagasi magama. Mu eelmise unenägudest pajatamise leiad SIIT.

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar