kolmapäev, 16. jaanuar 2013

"There is no losing - only delayed victory."

Imestasin täna, et mu juuksed on jõhkralt kasvanud ja ma pole siia endast ammu mingit pilti lisanud. Pildil on enamvähem 2 ühes. Peaks kaameraga ka mingi päev pildistama hakkama. Veebika kvaliteet pole ju teadupärast just kõige parem.
 Bonniga mängisin täna jõhkralt palju. Meil olid muidugi pikad vestlused ka vahepeal, kui ta millegagi rahul polnud. Selline probleem tekkis nt siis, kui ta oli mind väikse diivani pealt maha nüginud ja ma kolisin oma asjadega teisele diivanile. Kui kaisupall kaissu ei saa, siis on probleem. Öösiti ei ole. Öösiti on nüüd juba täitsa okei. Tal on isegi üksinda kodus juba päris okei olla. Enam ei peksta mind kell 6 hommikul teise tuppa magama. Nüüd on kõik juba täitsa tore ja normaalne. Meil on tegelikult väga tore ja armas koer.
 Mõtlesin, et teen veel täna öösel oma küüned ka korda. Lõpuks ometi! Kuna mul on hetkel peal sädelev lakk, siis pole ma viitsinud hakata fooliumi ja värkidega jändama, aga täna võtan selle raske katsumuse ette ja teen selle "How-To" mingis mahuski ära.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar