laupäev, 25. juuli 2015

at the zoo








probs mu kõige lemmikum kutt







"bitch GIVE IT TO ME"



probs mu lemmik kits


tsau mina elevandi pepuga








wat???

mina koera seljas


Käisin teisipäeval ema ja Jannuga loomaaias. Polnud terve igaviku käinud ja ma tahtsin juba hullult hülgeid, surikaate ja kitsi näha.
 Loomaaias on palju kitsi. Igalpool. Tol päeval kuulsin kuidas üks kitsedest karjus teisele paar puuri edasi asuvale kitsele hella häälega midagi. Ilmselt siivutusi. Who knows.
 Lasteloomaaia osas olevad alpacad olid kohutavalt armsad ja hirmsad samal ajal. Kui sul kitsede toitmise sööta käes pole on kõik nii nunnud ja kui sul see kuradi söök käes on, siis hoia oma piip ja prillid, sest alpacad hakkavad aia vahelt mokkadega su õlga katsuma nagu "hey bebe whatchu got there" ja kuradi 3 kitse piiravad su sisse ja hakkavad su najale hüppama, et neid fucking teri saada. Ma tean, et piltidel ei paista see nii ekstreemne, aga kui aedikus on inimesi parasjagu vähem, siis täpselt nii ongi. Ma sain kitsesõbra ka. Ta nägi alguses hirmus välja, aga hiljem tuli välja, et ta on tegelikult lihtsalt hirmus VAHVA. Ta oli tegelikult üks ainukesi, kes ei aevastanud ega karjunud mu peale.
 Ma ei tahtnud tegelikult pikemalt kirjutadagi, vaid lihtsalt need pildid siia jätta. Okei võib-olla tahtsin väikse "aitäh"-i ka kirja panna, sest eelmine postitus sai nii palju head tagasisidet. Aitäh! :)
 Thank you, come again.

4 kommentaari:

  1. Hah, see vanamees photobombed yah good and that snake looks concerned af

    VastaKustuta
    Vastused
    1. the snaked knew he looked fat

      Kustuta
    2. sulle ei meeldi paksud asjad or fat living things? you're a dick!

      Kustuta
    3. sihtisin pigem seda typical white girl "ega ma pildil paks ei tundu?" nalja, aga nojah

      Kustuta