esmaspäev, 9. jaanuar 2017

fuck ankle jeans


 Ma püüan selles postituses minimaalselt caps lock'i kasutada, aga ma olen täiesti siiralt vihane. Vaatame mis juhtub.
 Ankle jeans. Pahkluu püksid. Pahkluu teksad. Ma olen endale juba mõnda aega uusi musta värvi teksasid otsinud. Kõrge värvliga, sest ma olen sellega harjunud ja muu värvli kõrgusega tunnen end paljana... anyway. Mul pole õnne olnud. Mul pole absoluutselt õnne olnud. Võib-olla sellepärast, et ma pole nõus välja käima naeruväärseid summasid paari pükste eest, aga võib-olla sellepärast, et mulle on võimatu üldse mingisuguseid pükse leida. Faking võimatu. Õppisin hiljuti, et mul on pikad jalad. Mõtlesin terve oma elu, et mul on sellised oknorm pikkusega koivad, harju keskmised... apparently not. Iga pood kus ma olen käinud pükse proovimas on üllatanud mind millegi uuega. Tavaliselt kraban kaasa kõik musta värvi kõrge värvliga püksid, mis ma leian ja lähen siis proovikabiini avastama mis ma üldse kätte sain. Paljud püksid lähevad ilusti jalga, nööp kinni ja miski pole ülevalt liiga ümber, kõik on hästi, ass looks great, aga siis altpoolt näevad välja nagu töömehe püksid. Alt on rõvedalt laiad nagu. Okei, järgmine paar. Alt täpselt nii ümber kui peaksid olema, aga ülevalt ei lähe nööp kinni. OK järgmine paar. Kõik on suurepärane, aga... lühikesed on nagu... kukekad. Olgu, üks paar on veel, no probs... ja see viimane paar on ANKLE JEANS. Ma tahan lihtsalt pükse mis mu jalad tervenisti ära katavad MIKS SEE NII VÕIMATU ON?!?!
 Praegu on talv ja ma näen nii paljusid noori kõndimas ringi paljaste pahkluudega. Halloooo, liigesepõletik! Praegu olid mingi -15 kraadised ilmad ja inimesed kõndisid paljaste pahkluudega. What the fuck. Mul oli kaetud pahkluude ja kahe paari pükstega külm. Mood pole seda sitta väärt. 
 Samas ei saa ma täielikult noori süüdistada, sest selliseid pükse müüakse praegu poes. Erilist valikut polegi nagu... samas fuck that. PANE TALVESAAPAD JALGA! SELLISED MIS KATAVAD SU PAHKLUUD ÄRA! Kas on ilgelt mõnna kui lumi tossu sisse läheb ja su palja pahkluu vastas on? Täiega mõnna, onju? Nii hea on nii bussi ootata. Nii äge on olla.
 Avastasin oma instagram'i explore page'i, sest tavaliselt on mul seal cool'i kunsti ja meigi look'e, mis inspireerivad mind asju tegema. Täna hommikul oli seal ka Maria Rannavälja pilt, millel ta oli väljas oma supernummide ankle jeans'idega ja ma tahtsin vulkaani hüpata. KAS LIIGESEPÕLETIK ON NÜÜD POPP ASI? Kas ma olen millestki ilma jäänud? (Mitte mingit shade'i Mariale endale btw you do you girl. Ma lihtsalt räägin sellest kuidas ma kindlat sorti pükse vihkan, sest ma olen täiskasvanud kurb inimene.) Kas tavalised teksad pole enam lihtsalt in? Kas ankle jeans ja liigesepõletik on nüüdisaja look? Ma olen nii segaduses.
 Tead, ma saan tegelikult ankle jeans'idest aru. Suvel. Suvel on okei, sest Eesti suvi on nii nagu ta on onju. Ma ostsin endale peaaegu isegi suvel ankle jeans'id, aga siis tuli meelde, et mul on kodus mulle toodud kukekad püksid ja kui ma nende sääred alt üles keeran, siis ongi mul samad püksid, mis poes 30 euri maksavad. Vähemalt nii palju tegid mu imelikult väänduvad jalad mu elu lihtsamaks... Aga praegu pole suvi! Miks neid pükse ikka veel poes müüakse?! 
 Ma tunnen, et kõlan nagu vanamees, kes arvab, et on siivutu oma pahkluid näidata. Hästi imelik on. Ma lihtsalt vihkan seda, et need püksid veel müügis mind mõnitamas on. Ma võtan seda ilma igasuguse põhjuseta kohutavalt isiklikult. Ma lihtsalt tahan pükse mis kataksid mu jalad täielikult ja ma olen pooleldi veel eitus-faasis sellest, et mul keskmisest pikemad jalad on. Ma lihtsalt tahan pükse, mis mul normaalselt jalas istuksid. Fuck ankle jeans
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar