teisipäev, 12. detsember 2017

tegime remonti: minu tuba

Alustan seda seeriat väga kohutavalt. Nimelt olin ma täiesti unustanud teha oma toast pilte selle algses seisus. Esimesed pildid tegin alles siis kui kogu mööbel oli juba keset tuba nihutatud. Päris niisama tundus päris pläsa jätta, nii et otsisin ikkagi mingid vanad pildid üles, millelt saaks aimu milline mu koobas enamvähem välja nägi.





 Mu lemmik asi oma toas oli mu armas Batman'i nurk. Sellest leidsin omajagu pilte. Laua poolsest osast leidsin ainult ühe pildi ja see on ka 2 aastat tagasi tehtud. Oleks pidanud ikka tihedamini koristama... Otsisin seda pilti lauast, et oleks näha ka vahet uue ja vana lauaplaadi vahel.

 Kui kõik mööbel sai seinte eest ära, siis oli õieti aru saada kui laigulised seinad päriselt olid. See kollane värv polnud ilmselt korralikult segunenud või oli aeg oma töö teinud. See kollane ei näinud igatahes enam kõige parem välja. Mu lae nurk oli ka hirmus tahmane, sest olin riiuli peal metsikult küünlaid põletanud.




 Seinte värvimine muutus keeruliseks umbes siis kui ma 10 korda ümber mõtlesin milline sein ikkagi kollaseks läheb, sest mul oli raske lahti lasta. Oma Batman'i üle värvimine oli ka traumeeriv kogemus. Süda valutab natuke siiani.





 Tjah, need viimased 2 pilti teevad ikka veel natuke haiget. Uue postri tellimiseni jõudsin värvimise ajal täiesti lambist. Mõtlesin, et kui juba siis juba. Polnud ammu nii vapper olnud. Õnneks olen praegu rahul. Päevad peale Batman'i üle värvimist, piilus ta veel värvikihi alt välja ja hirmus kahju oli.


 Praegu tahaks küll öelda, et asi oli seda väärt. Kuigi mu koopa remont kujunes dramaatilisemaks, kui ma algselt arvasin, siis mul on nii hea meel, et see juhtus. Sain justkui uue energia. Ma nüüd siis eputan natuke täna hommikul tehtud piltidega...

kehva kvaliteediga panoraam, et saaks paremini aimu sellest kus miski on (ruloo blokib mu miljoni vaadet, sest ma ei usalda kedagi nägema mis mu akna taga on lol)









 Ma olen veel eriti rõõmus selle üle, et ühes remondiga sai mul tehtud oma toas ka suurpuhastuse teine ring ja asjade ümberorganiseerimine. Laua korras hoidmine ei tundu enam nii ulmeline, kuna mul on nüüd kuhu asju ära panna. Igal asjal on oma koht. Feels nice. Plaanin veel ühe kummuti kohale seinale mõne pildi saada. Mulle on kogunenud fotosid oma loomalastest ja pilte semuga koos. Raamis seinal näeksid ilmselt paremad välja kui raamaturiiulis. Tuled tahan veel ka üles panna. Natuke veel mõtlen kuidas ja kuhu, aga paar enam-vähem ideed on. Enne jõulu tahaks ära teha.

 Kui rääkida oma värvide valiku põhjustest, siis tahtsin midagi heledat. Kaalusin helehalli ja kookosvalget. Lumivalge tundus kuidagi liiga järsk. Tahtsin, et mingi kontrast oleks valge mööbli, ukse ja seina vahel. Lisaks sellele on mul toas suur musta puumustriga kapp ja 2 sama värvi kummutit. Mulle poleks see must-valge lahendus meeldinud. Helehall tundus mõnus kõike siduv vahend olevat. Sama mõtlesin ka uut lauaplaati valides. Ma oleksin saanud ka samasuguse mustri ja värviga lauaplaadi nagu mu kapid, aga see tundus jälle kõike liiga mustvalgeks tegevat. Tahtsin midagi, milles oleks natuke ka sooja tooni, aga mitte nii palju, et see tunduks kuidagi veider musta ja valge mööbli keskel. Mu lauaplaat on tegelikult köögitööpind. See andis rohkem valikuid värvide ja mustrite osas ning kahes kohas sai ka oma mõõtude järgi lauda paluda. Mu lauaplaadi suurus on 150x80cm. See on ikka suts suurem kui tavaline laud või tööpind, pidin ikka mõndaaega google'is möllu tegema, et leida koht, kust omale üldse selle plaadi leida võiksin. Seiklused...

 Kui keegi tahab mõnd pilti või cooli plakatit omale seina, siis mina tellisin näiteks oma uue Batman'i plakati lehelt zazzle.co.uk. Seal on korralik valik ja suuruseid saab ka valida. Julgen soovitada. Wish I was sponsored...

 Ma arvan, et nüüd on kõik.

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar