kolmapäev, 3. juuli 2013

Värki








Mul oli täna võrdlemisi laisk päev. Käisin hommikul koeraga väljas ja jäin siis internetiavarustesse passima. Tegin igasugu huvitavaid uurimustöid ja raiskasin oma aega unistades asjadest, mis ilmselt ei juhtu. Selline haige unistaja nagu ma kord olen. Kogu selle unistamise keskel õnnestus mul küünteblogisse postitus ära teha, mida te ehk juba näinud olete ja kui ei ole, siis võite seda lugeda siin.
 Õhtupoole, kui valgus lubas, siis tegin ära ka pildid ehetest ja kui ma viitsin, siis arvestan täna õhtul (või homme) ka ehete hinnad ja ka nendest peaks ilmuma ka siis millalgi postitus siin.
 Õhtul otsustasime ka härraga välja sööma minna. Keegi ei viitsinud õhtul süüa teha, niisiis üritasime minna sööma meie maja vastas asuvasse pitsarestorani, mis on mingite kuulujuttude kohaselt ka maffia auk. Me oleks ilmselt saanud pitsat ja lisaks veel kuuli kehasse. COOL! Loodetavasti oleks pitsa seda väärt olnud. Ilmselt märkate neid oletusi siin. Nimelt kui me sinna jõudsime olid vist juba alanud 'maffia tunnid', ehk siis restoran oli järsku suletud ja läbi akende oli näha ainult veidraid inimesi omavahel asju arutamas. Sinna see pitsa siis jäigi... Kuna paar sammu edasi asus grillrestoran, siis läksime hoopis sinna. Tellisime sealihašašlõki ja armastasime seda. See oli üllatavalt hea. Kogu taldrik oli niiiiiiiiiiiiiii suuuuuur. Mulle meeldis.
 Peale seda tulime koju ja enamvähem vajusime ära. Kiisu vaatab videosi ühest targast füüsikust ja ma surfan endiselt internetiavarustes.
 Ahjaa, ma käisin mingi aeg tagasi Lush'is, sest mul oli vaja huulekoorijat (ja hädasti). Kui ma juba seal olin, siis jäin uudistama näomaske ja mulle pakiti kaasa Cupcake'i näomask, mis on mõeldud rasusele nahale ja koosneb šokolaadist. Täna ma proovisin seda maski esimest korda. Ma nägin välja nagu ma oleksin rassi vahetanud. Mu koer oli hirmus segaduses. Mu mehel oli mind valus vaadata (vähemalt tundus nii). Mulle meeldis see mask. Näos peab see istuma 10 minutit ja peale seda saab selle lihtsalt maha hõõruda ja that's it. Peale seda jääb nahk täiesti ebareaalselt pehme ja meeldiv. Kuna mu testritopsikusse on veel vist 2 või 3 kasutuskorda jäänud, siis peale nende ära kasutamist pean ma vist minema seda tiburulli päriselt ka soetama. Kas kellelgi lugejatest on kogemusi Lush'i toodetega? :)
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar