reede, 4. oktoober 2013

quick update

Kasutan praegu võimalust natuke blogida. Ootan parasjagu Anna-Liisat ja istun siin täiesti tegevusetult.
Käisin eile Kuusalu koolis külas. Algselt ei plaaninud ma kooli sissegi minna, aga kuna mind reaalselt sisse tõmmati, siis ei jäänud mul midagi muud üle. Mul õnnestus näha kuidas ballikava harjutati ja seda täiesti vihati. Mul oli seal kind of awkward istuda, sest ma pidin vaidlemist  kuulama and it wasn't cute. Awkward oli. Kui lapsed koolist pääsesid, siis läksin ma Noraga burksi sööma ja peale seda mängisime üle pika aja piljardit. Tore oli. Me nägime üksteist viimati ta sünnipäeval ja ma tundsin end sellepärast kaunis halvasti. Jutte oli nii palju, et esimese laksuga ei tulnud pähegi, kust juttude pajatamist alustada. Ma pean vist tihedamini Kuusalus käima hakkama.
Ja täna veedan ma päeva Anna-Liisaga, kellega koos pole ma kes teab mis ajast midagi teinud. That should be fun.  Homme on plaanis minna Robiniga ta vanaema juurde, kus ka Mia praegu olema peaks. I literally can't wait. Pühapäev peaks olema lebopäev, mis mulle väga sobib, sest ma pole end terve nädala jooksul kordagi korralikult välja maganud.
Minnes tagasi Kuusalus käimise teema juurde... Iga kord kui ma Kuusalukodus oma oravakest näen hakkan ma vesistama. Ma igatsen meeletult oma väikest oravatüdrukut. :( Hirmsasti tahaks, et ta koos meiega elaks.
Ma olen praegu ripsmetehniku ooteruumis ja siin on üks väike poiss, kes magama jäi. Ma ei tea kas öelda "Aww " või "well, this is awkward".
Tahaks ka vabandada vähese blogimise pärast. Ma püüan end parandada. :)

Thank  you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar