kolmapäev, 11. aprill 2012

las laps olla

 Kooli hilinesin natuke. Õpetaja ei pannudki tähele. See oli võimas. Kudusin seal rahumeeli nagu oleksin seal juba ammu kohal olnud. Väga viis.
 Geograafia tunni algus oli naljakas. Vahva õpetaja on. Tõmbab õpilastel toole alt ära ja puha. Lahe. Lisaks sellele alustasin tunnis sellist mängu, mis sunnib mind õpetajat rohkem kuulama. Panin kirja mõned sõnad, mida ta kõige rohkem kasutab (nt. kandidaat, kabinet, viimistlema) ja iga kord kui ta mõnda teist sõnadest ütleb teen ma selle kohta märkme. Eesmärk on... well, teda kuulata.
 Matas oli kontrolltöö. Kui ma asjadest õieti aru sain ja asju õieti tegin, siis on kõik korras. Makes sense? Lisaks KT-le tegin järgi ka ühe pisikese tunnika. Väärin ühte mõnusat kallistust ja pikka paid.
 Kodune olukord. Nonii, siia ilmuks pikk jutt sellest hullumajast, aga ma parem ei hakka. Käisin täna Emartis toale lukku otsimas. Hinnad olid seinast-seina ja mul polnud õrna aimugi mida mul vaja on ja mida ma teen. Tulin koju tagasi ja kruvisin luku ukse eest ära. Peale väikest uurimist selgus, et mul on vaja ainult seda jubinat, millest ukse lukustada saab. Luku see... keel(?) või mis iganesasi on olemas ja kõik muu ka, aga... keegi nüüd raudselt ei taju biiti ära. Naljakas. Igatahes, jätkan luku nõudmist ja otsimist.
 Selleks reedeks on väike plaan. Plaan Jannuga chilli teha siin. Ilmselt koperdame jälle ajamasinasse. Fun, fun, fun! Ootan juba igatahes.
 Nüüd õpin ilmselt vene keele... vigureid ja siis varakult tuttu ära ka loodetavasti, sest peale kooli ma täna magama ei jäänud/läinud ja ma olen äärmiselt väsinud.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar