neljapäev, 26. aprill 2012

some people are only funny when they try to be serious.

 Jaaajaaa Venemaast teen ka juttu millalgi. Pikka juttu luban koos paljude piltidega. Jajah.
 Teisipäeval möödus terve päev koolis PISA teste tehes. (Kes ei tea, mis on PISA test, siis... guugeldagu jumal küll...) Olin pmts terve päev teistest inimestest täiesti eraldatud ja leiutasin teooriaid miks see või teine tegelane nii või naa tegi. Ei, ei olnud lõbus. Samas, tundides poleks ka eriti lõbusam olnud.
 Tänane läks kuidagi pooleldi märkamatult. Imelik oli. Oleks tahtnud nii paljusid inimesi näha, aga kedagi nagu ei olnud ühel või teisel põhjusel. Minu jaoks oli kergelt jama. Sain hakkama. Muide, matemaatika kontrolltöö õnnestus mul saada 4+ ja veel kiitusega all nurgas. See viis küll tuju lakke. Väga, väga lakke. Siis viimase tunni istusin kuidagi niheledes veel ära ning tulin siis pmts jooksuga koju. Õues on juba jube soojad ilmad. Täitsa naljakas kuidas suvi juba kohale hakkab tuhisema. NO LÕPUKS OMETI!
 Sel reedel lähme klassiga Riigikokku. See peaks huvitav reis tulema. Koolis peame olema ainult esimese tunni ja siis juba ongi minek. Siis pidid vist ka olema ju lühendatud tunnid. Hästi.
 Laupäeval pean ilmuma ühele rahulikule sünnipäevaistumisele. Vaatab mis sellega saab.
 Praeguseks siis vist kõik.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar