pühapäev, 26. mai 2013

26.05

Kolme päeva jooksul on palju asju juhtunud. Näiteks ei pidanudki ma nädalavahetust üksinda veetma nagu ma kartsin. Härra oli siin minuga ja kaitses mind mu kardetud kollide eest. Ta oli minu Batman. Btw, ma nägingi unes, et ta oli Batman. Tegemist oli väga segase unenäoga, aga nii palju ma ikkagi aru sain.
 Alustan vast reedestest tegemistest. Reedel pidin ma tädi tööjuurest läbi käima, et saada kätte väike pakike, mille ema mulle saatnud oli. Leidsime, et see on väga hea moodus mulle asju siia saata ja seda ta ka on. Pean lihtsalt ise hakkama sellepärast rohkem kesklinnas käima. Ega eriti ei viitsiks tegelikult, aga tahaks asjad ikka ilusti kätte saada. 
 Laupäev oli tegus. Käisime kiisuga kaltsukas. Ühe euro päev oli. Ma sain endale ilusti kõik mida mul vaja oli. Mõelda vaid. Särk, mis mujal poodides maksis 35 euri ja mille ostmist ma isegi kaalusin oli saadaval ühe euriga. Olgu, tegemist polnud küll sama särgiga, aga minu ostetud särk on selle täpne koopia. Kui ema saadab mulle kodunt pärlid, siis putitan selle korralikult üles. Can't wait. Ostsime sealt Bonnile ka ühe mängukoera. Bonnile meeldivad pehmed mänguasjad ja nende hävitamine. Ta oli nii elevil kui nägi, mis me talle tõime. Vaevu sain veel hinnasildi mängukutsu küljest kätte, kui Bonni selle hambusse võttis ja kõigi ees eputama hakkas. Tal oli nii hea meel ja see tegi ka minul tuju väga heaks. Antud kutsust on saanud ta tudukaaslane ja üleüldse kaaslane, kellega talle toast-tuppa meeldib joosta. Bonni viisime ka peale väikest einestamist koerte jalutusplatsile. Meie noorhärra sai jälle uusi sõpru juurde. Lisaks sellele avastasime ka tõhusa viisi kuidas ta aedikus kiirelt kätte saada. Varasemad tagaajamised on asendunud "oh-lähme-nüüd-ära-ja-jätame-beebi-siia" tehnikaga. 
 Tänane on olnud rahulik. Mängisime igasugu huvitavaid arvutimänge ja lõime ka huvitava mängu, mis meid rohkem korda peaks hoidma panema, aga tegelikkuses ajab see meid rohkem vaidlema. Nojah, vähemalt vaidleme korras korteris. 
 Homme on ka tegemist. Ilmselt hakkan küünte kallal nikerdama. 
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar