teisipäev, 21. mai 2013

"Poja"











ilmselgelt oli see väike preili meie noorhärrasse kiindunud

ilmselgelt seda suurt preilit meie väike noorhärra väga ei kottinud



härrad explore'imas
Täna juhtus midagi uut - ma ärkasin enne härrat. Tegin siis oma igahommikusi toimetusi ja mingil hetkel ilmutas ka noormees elumärke. Bonnil oli kõigi ärkamise üle ikka ilmatuma hea meel. Veel parem meel oli tal õue saada. Käisime koerte aedikus Bonnit jooksutamas ja talle sõpru otsimas. Bonnil vedas. Ta leidis omale eluarmastuse... või see taksineiu leidis omale eluarmastuse. Need kaks mängisid, mürgeldasid ja musitasid pikalt. Väga armas vaatepilt oli.
 Mõtlesime minna siis suurtele koertele mõeldud aedikusse ka. Seal ootas ees üks suur mastif oma perenaisega, kes õnneks rääkis eesti keelt (siinkandis haruldus). Tore naine paistis olevat. Tolle mastifi mängustiil oli väga äkiline ja jõuline, nii et paar korda puges mul hirm täitsa naha vahele. Meile demonstreeriti veel kui hästi õpetatud too koer oli. Momentaalselt tekkis mul tunne, et mu koer on idioot, sest samal ajal kui see mastif üle poomide käis ja üle takistuste hüppas, oli minu koer lihtsalt derp. Meil reaalselt veab, kui ta väljas meie poolegi vaatab ja veel enam käsu peale istub. Imestasin, et ta bussiga jalutusplatsi poole sõites üldse nii hästi käitus... või noh, pohhuistlikult käitus.
 Peale jalutusplatsil käiku kõmpisime veel lähedal asuvasse metsalaadsesse kohta. Seda ei anna küll kuidagi Kuusalu männimetsadega võrrelda, but it's something. And that something was full of trash. Ma olen kindel, et kuskil seal võis peituda ka mõni laip. Jah, nagu laip laip. Tegemist on küll hirmutava mõttega, aga kogu see ala oleks kuulunud justkui mõnda kriminulli, puudu oli ainult laip. Mul käisid külmavärinad üle.
 Käisime korraks kodunt läbi, jätsime Bonni siia ja läksime ise burksi sööma. Burks oli hea. Ülejäänud õhtu lebotasime niisama. Kiisu mängis Saints Row-d ja ma möllasin tumblris. Meie loodud leboala on siin saatanast.
 Homme lähen ilmselt Gumball 3000 vaatama ja sinna surema... ja noh, pildistama. Peale seda saan ilmselt ka Triinuga kokku ja siis me hängime natuke niisama ringi. Ta soovis väga mu elamist näha, nii et tuleme vist võib-olla ilmselt siia. That should be interesting.
 Ma olen praegu no nii väsinud, et ei jõua enam midagi teha.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar