kolmapäev, 11. september 2013

how you doin'?

 Mul läheb koolis hästi. Ma poleks eluilmaski oodanud, et mulle nagu päriselt ka meeldib koolis käia ja ma ootan koolipäevi. Lisaks sellele poleks ma arvanud, et mulle keemia nii mõistetav on. Ma saan praeguse seisuga keemiast kõvasti rohkem aru kui varem ja meil on käsil põhiasjade kordamine. Happy Kärol is happy.
 Ma ei tea kas ma peaksin mõningatele lugejatele seletama oma praegust õppekava värgendust... Well, matemaatikas nt käib meil põhikooli kordamine. Ehk siis me alustasime kuuenda klassi matemaatikast. Mulle meeldib end geeniusena tunda ja praegu tunnen, et ma olen seitsmendas taevas. Lisaks kõigele on õpetajad äärmiselt vastutulelikud ja ei liigu enne teemadega edasi, kui terve klass asjadest aru saab. And I mean TERVE klass.
 Ma olen seni oma valikutega rahul. Ma olen igavesti rahul,et ma selle aasta vahele jätsin ja koolis ei käinud, sest praeguse seisuga on mu õpihimu kõvasti suurenenud. Nagu ma mainisin, on mulle koolis käimine jube meeldivaks muutunud. Ma peaaegu, et isegi ootan uut nädalat ja oma kolme koolipäeva. Ma muidugi valetaksin kui ütleksin, et ma oma nelja vaba päeva ei oota, but you'll get my point.
 Kusjuures praeguse seisuga kirjutan ma seda postitust koolis. Nimelt mul peaks olema arvutiõpetus, aga osad õpilased on juba teistest ees (mina nende hulgas) ja õpetaja tegeleb alles nendega, kes meist siis maha jäänud on. Õpetaja andis meile pidulikult loa teha mida iganes himg ihaldab ja seega tulin ma blogima. Oleksin ilmselt läinud 9gag'i, aga ma sain kõigest seal toimuvast juba suurepärase ülevaate, sest mu ees istuv noormees käis seal eelnevalt ja ma itsitasin siin juba omaette omad itsitamised ära.
 Mul on hea meel, et 2 arvutiõpetuse tundi ühendati, sest nüüd pääseb tunnist 10 minutit varem ära. Jei. Well, siin on enamus tundidega nii. On nt 2 eesti keelt järjest, need ühendatakse ja meid lastakse 10min varem vahetundi. Väga meeldiv süsteem.
 Ma arvan, et ma tõmban siin nüüd otsad kokku. Koju jõudes meisterdan teile valmis ka uue küüntepostituse, mis oma järge ootab, ja mul on ka igasugu toredaid pilte teile näidata. Loodan, et teil on praegu koolis sama tore (momendil küll igav, but whatever), kui mul. Ja jällegi, et saada rõvedaid ja mõttetuid detaile mu koolielust, siis jälgige mu twitterit. Seal mölisen ma kohati isegi liiga palju.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar