kolmapäev, 6. november 2013

Techno Kitten Adventure... well, not really.

 Kärol, kuidas sul läheb? - Üle kivide ja kändude, üle maa ja vee, läbi tuule ja tormi, läbi soo ja kõrbe, üles ja alla, alla ja veel rohkem alla, vasakule ja paremale... Ma ei tea isegi mis toimub. Ärge küsige seda kuradi lolli küsimust.
 Ma kirjutasin valmis oma elu esimese korraliku referaadi Rooma keisrist Caligulast. Ma sain päris palju huvitavaid asju teada. Ma sain teada ka seda, et mu õpetaja on äärmiselt vastik hindaja. Kui sa loed oma pika ja põhjaliku referaadi klassi ees ette - saad viie; kui sa seda ette ei loe, aga oled korralikult ära teinud - saad nelja; kui sa oled selle enamvähem ära teinud ja ei taha lugema minna - saad kolme ning kui sealt veel midagi allamäge läheb, siis on 2. Mulle ei meeldi see süsteem. Ma kahtlustan, et õpetaja ise ei loegi ühtegi referaati läbi, nii et kui ma räägiksin ühel leheküljel hoopis näiteks kassitõugudest, siis oleks mu hinne ikkagi 4. Ma ei ole rahul. Õpetaja ise meenutab mulle ka kilpkonna.
 Mul on homme ees matemaatika kontrolltöö ja raamatu vastamine. Üheks neist olen ma valmis. Nimelt matemaatikaks. Raamat on mul poole peal ja ma ei jõuaks seda enam kuidagi lõpetada. Ma loodan, et saan seekord andeks. Vastan selle järgi ja kõik see tore jant, mis sellega kaasneb. Ma peaksin seda nii või naa kirjalikult vastama ehk siis vahet pole. Võinoh on, aga ei ole. Jah.
 Ma lähen parem magama. Ma tahtsin siin ennem natuke jaurata, et ma seda kohta jälle täiesti välja ei suretaks.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar