esmaspäev, 18. november 2013

what if I had a twin?


Just hiljuti leidsin end sõbrannaga arutamast seda toredat kaksikute teemat. Mis oleks kui mul oleks kaksik? Milline mu kaksik oleks? Ilmselgelt mitte välimuselt, vaid iseloomult. Kuidas ma selle enda nägu oleva isendiga läbi saaks? Kaksikuid on nii palju erinevaid. On need, keda eriti ei kotigi oma vend/õde, kellel on tema nägu ja siis on need kaksikud, kes on pidevalt ninapidi koos. MTV-s oli kunagi saade kahest õest, kes olid kaksikud ja kes ei osanud ilma üksteiseta olla ja hakkama saada. Lihtsalt ei osanud. Seega viidi nad Austraaliasse ja hakati neid eraldi iseseisvateks inimesteks harjutama. Te ei kujuta ette kogu seda nuttu ja "OMG I don't know what to do, usually she tells me what to do" teemat. Kaunis tüütu oli seda osa vaadata. Kogu selle saatega saavutasid selle, et ei maganud enam ühes voodis ja kasutusse võeti ka teine magamistuba nende majas. Aplaus.
 Aga milline oleks minu kaksik? Kas tema maadleks praegu kurbusega? Kas tema jaoks oleks inimestega suhtlemine probleem? Kas ta oleks minu vastand või minu koopia? Või oleks ta kõik see, mis ma soovin ise olla? Kui ma sõbrannaga sel teemal rääkisin, siis tegin ma oma õest täiusliku tüdruku. Mitte ilmtingimata enda mõistes täiusliku, vaid pigem tänapäeva noorte mõistes. Ta oleks täpselt selline inimene, kellega iga noor hängida tahaks. Ta oleks avatud, pingevaba, kindlameelne ja teaks täpselt mida tahab ja millest tal puudus on. Ta oleks nagu unistus, kellel on minu nägu. Ja siis olen siin mina... mina, kes istub päevad läbi internetis, jumaldab oma koera ja üritab elu eest endaga hakkama saada. Täiesti tahtmatult kujutasin ma oma õde ette oma vastandina. Kas ma õpiksin temalt midagi või kas ma muutuksin ka lõpuks temaks? Või muutuks tema hoopis minuks? See tundub nii nõme asi millest mõelda, aga see on tegelikult päris huvitav.
 YAY, homme kooli. Ma olen nii väsinud, aga võtan veel viimased jõuvarud kokku, et kooliasjad kasvõi korraks üle vaadata. Homme õhtul peaks nendega varem alustama. Oeh.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar