pühapäev, 15. juuni 2014

rant: "mu sisemine tüdruk karjub"


 Lubasin endal üle poole aasta jälle šopata. Ma olen siin ja seal paar vajalikku asja ostnud, aga mitte massiliselt. Ma olen end üllatavalt hästi piiranud. Claps for me.
 Ma tahan omale seelikut. Ma leian, et ma vajan endale vähemalt ühte musta värvi seelikut, sest mul pole absoluutselt mitte ühtegi seelikut. Ma olen tüdruk. Mingi loogika ütleb, et ma pean vähemalt ühte seelikut omama, isegi kui ma seda väga ei kanna... ja ma ei kanna muidu seelikuid. Ma tunnen end seelikutes küllaltki ebamugavalt. Kleitides ka, aga vajadusel ajan muidugi kleidi selga. Pole probleemi. AGA tänu suurepärasele tehnoloogia arengule on nüüd turul armsad seelikud, mille all on tegelikult püksid. What is life omg heaven yaaaas slay! Otsustasin imekiirelt, et vajan ühte paari ja need olid just otsa saanud. Ma otsisin neid veel mööda ilma ringi, aga seda ilma igasuguse eduta. Olles nende seelik-pükste pärast endiselt endast väljas, tellisin omale täiesti tavalise ja normaalse seeliku. Ma ei unusta teid iial, seelik-püksid. Teile mõeldes tähendab lol lots of love.
 Ma otsustasin, et vajan veel ühte paari kodus chillimise dressipükse, millega poleks mul ka väga häbi koeraga õues käia (mul on selline asi nagu "häbi"? what?! "aga sa tegid postituse päevade..." shutthefuckup!). Ma otsisin sobivaid pükse kodus istumiseks ligi kolm tundi ja ilma igasuguse eduta. Need on reaalselt püksid, millega ma kodus lebotaks mIS MUL VIGA ON???
Ma vaatasin kontsakingi ja mõtlesin vapralt tellida. Siis meenus mulle, et need on saatana kabjad, mis jalge alla pannakse, et siis oma otsuseid kahetseda ja tahta surra. Ma näen tõsiselt vaeva, et mõista naisi, kes kontsadega igapäevaselt kepsutavad. Like what the fuck is wrong with you?! What are you? Need on enamasti nii kuradi ebamugavad ja riskantsed asjad, mida kanda. Jah, su säärejooks näeb tip-top oknorm super hot välja, aga sa ei saa peale mingit ajaperioodi ilma valuta kõndida. Ja siis need kuradi villid, mis vahel üllatuskülalistena üles astuvad, et su elu veel talumatumaks teha... Miks? Mul on 2 paari kontsi. Neist ühed on mu "istumise kontsad". Kui ma lähen kuhugi üritusele ja mu sisemine girlygirl hakkab karjuma ning ma pean kontsi kandma, aga ma ei taha võtta osa sellest tantsust ja trallist, siis ma panen alla just need kontsad, et saaksin kasutada vabandust "Mu jalad valutavad, ma ei saa kahjuks". Need on rasked, need on kõrged, neil on platvorm ja nad karjuvad: "Me oleme ebamugavad!" Miks ma need ostsin? Sest need olid suurus 35 ja mu sisemine pliks karjus kõrvulukustavalt. Reaalselt mitte ükski pood ei müü kontsi suuruses 35 ja mulle meeldib jalanõusid, mille ma osta kavatsen, jalga proovida. Kepsutasin poes nendega paar ringi ja olin amazed puhtalt sellest, et minu minijalgadele seal kontsi müüdi. Ma tegin nendest oma istumiskingad puhtalt omaenda ohutuse pärast. Need kingad on kuradi kõrged ja mu jalad on kaunis õbluksesd ning veidralt painduvad. You never know what might happen. Mu teine paar kontsi on slightly madalamad ja nendega on võimalik asju teha. Ma lõpetasin nendega, käisin mitmel ballil jne. Sellegipoolest hakkab aja möödudes jalgadel valus, ebameeldiv ja siis tahaks juba ära surra. Ma ei saa aru preilidest, kes seda endale igapäevaselt teevad. Viska ketsid jalga ja ära piina end... või need madalad suslad... balleriinad. Need on talutavad.
 Ma mõtlesin ka kleidi soetamisest. Jällegi, ma ei kanna igapäevaselt kleiti, sest tunnen end nendes proovikabiinisest väljaspool olles natuke ebamugavalt. Viskasin selle mõtte kõrvale ka sellepärast, et oman juba praegu päris mitut kleiti. Mulle täitsa meeldivad need kleidid. Ilus vaadata.
 Ja siis tellisin ma särke ja värke. Hiljem soetan ilmselt ka kampsuneid, sest mul on alati külm ja see oleks igati mõistlik taktikaline samm, mis teha.
 Järgmine palk läheb ilmselt uuele telefonile, sest mu praeguses telefonis laiutab auk. Ma ise leian, et see annab mu telefonile iseloomu ja näitab karakterit, aga mu ema hakkas häirima. "Niisiis... sa mõtled uue telefoni ostmisest jah?" küsis ta nii vaikselt hommikukohvi kõrvale. Sama vaikselt lisas ta ka, et kui ma enamuse rahast ise teenin, siis võib ta mind veel rahaliselt aidata kui natuke puudu peaks tulema. See auk mu telefonis häirib teda NII väga. Mis seals ikka, uus telefon, siit ma tulen!
 Ma ei tea mida ma sellega siin öelda tahtsin.
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar