teisipäev, 21. november 2017

a good night


 Mul on praegu hea tuju. Kell on täpselt nii palju, et olen üles ärganud (kell on 1 läbi... öösel). Homme tuleb lõpuks mu kirjutuslauaplaat, võib-olla tuleb ka uue Batman'i tarbeks pildiraam ja ehk isegi Batman. Mu nahk on klaarim, kõik mu karvased lapsed on jälle minu toas ja mul on hea olla. Tegin toas ka suurpuhastuse, nii et mul on nüüd vähem asju ja rohkem ruumi. Kõik on organiseeritum. Mõnus on olla. Tunnen, et olen saanud nüüd oma sõpradega ka kauem rääkida ja aega veeta, mis tekitab vähem seda "ma olen kohutav introvärd"-tunnet. Täna värvisin esikuriiuleid ja hängisin oma karvaste lastega. Mega päev. Mu põsed õhetavad.

 Mulle meeldivad mu toa värvid. Olen selle koha pealt nüüdseks täielikult maha rahunenud ja armunud. Uus kollane sein on kordades ilusam kui vana kollane oli. Uus ruloo on ka kõik, mida tahtsin - lihtne ja lumivalge. Ma arvan, et kui nüüd uue Batman'i ka seina saan, siis on mul pisar silmas. Ainus asi, mida ma veel võib-olla tahaksin oleks parem riiulisüsteem, aga sellega pole kiire. See pole nii pakiline asi. It's fine. I'm fine.

 Mul on rohkem inspiratsiooni meigiga mängimiseks ka (Btw, aitäh hea tagasiside eest eelmise postituse kohta!). Üks mu lemmik asju on roosad silmalaud ja punased huuled. Nii ilus kombinatsioon. Kollane laug ja punane huul on ka cool look. Mõnus lihtne teha ka.

 Viisin riidekapist ühe kilekotitäie riideid H&M'i taaskasutuskasti (üks kilekotitäis veel ootab minekut). Kuidagi veidralt parem tunne on tühjema riidekapiga. Justkui vähem peavalu oleks. Noppisin veel välja mõned riideesemed, mida ümber õmmelda. Mõndasid asju näen ma end lihtsalt kandmas, kui need natuke teistsugused oleks. Plaanin näiteks ühe triiksärgi varrukad lühikeseks teha. Veel üks põhjus miks ma oma laualplaadi saabumise üle metsikult elevil olen - ma saan lõpuks õmblusmasina kasutusse võtta (Kuigi ma olen nautinud ka oma tühjemat, ilma suure kirjutuslauata, tuba.)

 It's been fun. Lähen lugema.

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar