neljapäev, 9. november 2017

nüüd on okei


 Ma vist sain oma toa värvimise paanikast üle. Ma arvan. Teisipäeval võõpasin seinu halliks ja hästi ilus hall on. Päevavalguses veel eriti. Samas tahaks ikka natuke soojust tuppa saada, nii et kaalun aknaga seina kollaseks värvimist. Uus ruloo tuleb valge, nii et ilus jääks kui sealt natuke kollast seina piiluks. See tooks halli ka paremini välja.

 Veel värvimise ajal ei teadnud ma täpselt mida ma teen. Muutsin pidevalt meelt. Mingi sein pidi ikka kollaseks minema, aga kord ei sobinud üks, siis ei sobinud teine. Vahepeal mõtlesin isegi vana Batman'i seina uuesti samasuguseks teha. Mul on hea meel, et see paanika läinud on. Uus Batman tuleb cool'im.

 Ma olen terve nädala jooksul olnud ühenduses ka selle firmaga, kust ma ilmselt uue kirjutuslauaplaadi saan. Iga edasi-tagasi meilivahetus on mind end järjest veidramini tundma pannud. Nagu ikka ei oska kõike korraga ära küsida ja siis tekkisid veel valesti arusaamised ja ma ei julge enam midagi öelda. Meil oli Peetriga hea asi toimimas ja siis nagu enam ei olnud ka. Lasen emal üle võtta vist. Samas oleks päris badass kui ma ise sellest sitast oma lauaplaadiga välja ujuks. Eks paistab.

 Praegu tundub, et läheme emaga laupäeval ruloosid tellima. Praegu on mingid sooduspakkumised, nii et ema tahab kööki ka vist ruloo ära tellida. Ma plaanin mõttes juba isa toa remonti. Naljakas on see, et mul on plaanid selle toaga selgemad kui enda omaga. Näitasin isale ka valitud värvinäidiseid ja küsisin, mis ta arvab. Olin valmis sõimuks ja vähemalt 3 päeva kestvaks karjumiseks, aga läks oodatust paremini. Ta ütles, et talle meeldib. Tundub, et ema on talle piisavalt rääkinud, et ma tean, mida ma teen. Seni on talle kõik toad, mis me oleme korda teinud, meeldinud ka. Algul karjus muidugi vastu, aga kui elutoas veel põrand ka vahetatud sai, siis oli jutt hoopis teine. Eks ema on talle varem ka rääkinud sellest, et me tema toa ka ühel hetkel ette võtame. Võib-olla sellepärast oligi nüüd minuga leplikum. Naljakas, et ma nüüd nii kõvasti juurdlen selle üle, miks mu küsimuse peale minuga ei karjutud. Elu üllatab.

 Ma plaanin nüüd järgmisel nädalal selle beautyguru postituse teise osa ka üles saada. Keskendun rohkem silmameigile, aga võib-olla poetan mõne pildi ka tervest look'ist. Tegelikult peaks tervikuid ka üles saama. Ma lihtsalt tean, et praeguse seisuga on mul rohkem pilte ainult silmameikidest. Neljapäev tundub tehtav olevat. Kujutan ette, et esmaspäevaks ma ei jõuaks kogu selle remondi ja asjade pärast. We'll see. Aga ma pole unustanud!

 Kena nädalalõppu!

 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar