neljapäev, 27. juuni 2013

Jaanipäev.

 Üritan iga aasta näha selles päevas midagi head, aga lõpuks olen ma ikkagi pettunud ja leian end vihkamas kõike selle 'püha' juures. I mean, mida me tähistame? Kas keegi üldse teab seda? Seriously.
 Jaanipäeva õhtu algas kenasti. Läksime härraga grillima. Seadsime end sisse keset rohuvälja. Ülimõnus oli keset ülikõrge rohu välja lina peal lösutada ja sööki oodata. Pärast oli veel toredam oodatud liha näost sisse ajada ja seda kõige maniakaalsemal viisil. Loved it.
 Mis saaks nii kuradi täiuslikuna näiva õhtu rikkuda. Alkohol. Ei, ma ei hakka alkoholi vastast kõnet pidama, sest mõistlikus koguses on sellega kõik okei. AGA... Kui inimestel pole õrna aimugi sellisest asjast nagu PIIR. Minu õhtu sai lõpuks tänu sellele rikutud. Ma ei lasku detailidesse, aga lõpptulemus oli minu jaoks vähemalt jama. Loodan, et teistel oli parem jaanipäev.
 Paaril viimasel päeval olen siin niisama igasugu huvitava ja vähem huvitavaga tegelenud. Kaalun hakata ehteid müüma ja seega meisterdan praegu isuga erinevaid kulinaid. Millalgi postitan siia paar pilti, mille kohal (või all) pesitseb küsimus teile, lugejad, : "Kas teie ostaksite?" või "Kas kõlbab müüa?" Kujutan ette, et nendele kulinatele ma mingeid megasid hindu ei tekitakski, sest hea hinnaga ehteid ei leia väga tihti. Homme nt lähengi jälle uute kulinate jahile. Milline oleks see ehe, mida sa praegusel ajal kõige rohkem otsinud oled, aga pole kuskilt leidnud või oled leidnud, aga hind oli liiga soolane? ... või nägi see asi lihtsalt kind of kentsakas välja, aga iseenesest ihaldaksid midagi taolist? Ootan kommentaaridesse pilte või kirjeldusi (aga rohkem siiski pilte).
 Eile jõudsin käia ka kaltsukas šoppamas. Leidsin huvitavat kraami, millega väga rahule jäin. Sain Bonnile uue karvase sõbra, omale vöö, ühe meeste T-särgi, mille ma täiesti ümber teen ja ühe teksamaterjali-laadsest materjalist meeste triiksärgi, mida retuusidega kanda, ja mis oli selline mõnus virsikukarva pastellne oranžikas. Ma lihtsalt ei saanud seda sinna jätta, kuigi see on hiiglaslik. Vajan veel ühte vööd, et see korralikult toimima panna, aga ma jumaldan seda ja tunnen, et see on mu püha missioon see särk toimima panna. Ahjaa, kõigi nende ajade peale läks mul 3.45 eurot. Istu ja imesta.
 Thank you, come again.

2 kommentaari:

  1. Pane mõni pilt millised on valikus äkki panen mingi ulmelise ehte, mida sa ei oska teha :)

    VastaKustuta
  2. http://pozataja.blogspot.com/2011/08/punane-juukseklamber-ja-kaekett.html

    Sellised ketid on väga ägedad:) ja üldse käeketid kus igasugu kulinaid küljes:)

    VastaKustuta