kolmapäev, 21. detsember 2011

no kus lumi on?

 Hommik oli vinge. Arvan, et keegi peaks laiskvorstide voodist välja peksmise eest auhindu jagama. Lihtsalt annan oma mõtte edasi siin... Agajah, kooli jõudsin keset teist tundi. Keset vene keele tundi sisse sadada oli päris hirmus. Arvestades seda, mis tuju õpetajal eile oli olnud. Täna läks õnneks kergelt. Võinoh, ilusti. Ei saand möliseda. Ühiskonna õpetuses vaatasime mingeid saatelõike ja suht niisama vedelemine käis. Ja siis eesti keeles visati ette lugemistest ja paber kirjandi kirjutamiseks. Normaalne värk ju. Vahepeal oli mingi jõuluvanade võistlus ka, kus natuke naerda sai jaa siis jälle üks ühiskonnaõpetus, kus oli jälle mingi filmi vaatamine pmts ja kaheksas tund jäi minu jaoks ära. Vot nii. Ahjah, inkus sain ka selle kunstniku asja ära vastatud. Polnud meeldiv.
 Koju jõudes pmts kohe tuttu ära. Mingi aeg pidin Robini ära saatma ja siis tagasi tuttu. Panin kusjuures äratuse kella kuueks. Mis kell ma ärkasin? Pool 10. Close enough I guess.
 Ei tea mis homme saab. Hinded on nvn kõik juba väljas ja eriti ei viitsikski end kooli vedada, aga ma arvan, et teen veel viimased pingutused nüüd. Saab pärast ennast kiita.
 Neljapäevaks on ka mingeid ähmaseid plaane juba, aga eks näis mis siis saab. Praegu ma vist veel midagi väga kindlalt kinni ei paneks.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar