laupäev, 11. august 2012

10.08

 Ma olin selles puumajakeses kiisu töö juures 3 ööd. 3 ööd majakeses, mille ühe akna ees pole klaasi, vaid on võrk, tuul vuhiseb pidevalt näkku ja keegi nagu rööviks pidevalt maja ümbruses olevat kraami. Kõike oli liiga hästi kuulda ja tunda. Voodi oli liiiiiiiiiiga kitsas. Ja nüüd on järsku reede õhtu. Mis juhtus?! Kuidas see juhtus? Ma ausõna ei oodanud seda. Minu ajaarvamise järgi oli veel kolmapäev.
 Kuna ilmad on ulmekalt külmaks läinud ja ma ei ole selline inimene, kes külma kannataks, siis otsustasin täna hommikul 'sahvris' ärgates, et lähen täna varakult koju (aka kiisu juurde). Poolel teel otsustas kiisu, et oleks hea idee mind infarkti äärele ehmatada. Well, seal ma siis olin - hingeldasin pisarsilmi ja olin valmis kedagi maha lööma.
 Kodus vaatasin televusserit. Üks lahe film tuli ka. 'Dream house'. Keegi on näinud? Igatahes soovitan vaadata. Mind tõmbas kohe vaatama. Jaaaaa siis istusin ma arvutis. Miks? Sest ma saan! Hiljem läksin ikkagi kiisu tööjuurde tagasi. Seal läks tal juht kiirelt (aka tunnike?).
 Kiisu sai läpaka omale. Algselt pidime saama samasugused, aga väike plaanimuutus toimus. Nummi, nummi, nummi.
 Ma ei teagi veel mis ma homme teen. Magan end korralikult soojas voodis, sooja teki all välja ilma, et tuul näkku vuhiseks. Yes, I'll take that. :) Hiljem... hmm, loen? Krahmasin mingi raamatu küll kaenlasse, kui viimati Kuusalus käisin. Terveks aastaks teen vist millalgi ka endale kohustusliku kirjanduse listi. Loen võimalikult palju noorsookirjandust, et saaksin n.ö. õppida ja vaadata, mida enda raamatu puhul peaksin paremini või teisiti tegema, et mul endal oleks huvitavam. Keegi ei anna ju välja lugu, millega nad ise rahul pole. Ma tean, et selles on mul õigus.
 Esmaspäeval pean võib-olla jälle lapsehoidja olema. Mia on tatine, nii et lasteaeda teda väga saata ei taheta. Mõistan. Esmaspäevaga mul siis mingigi plaan igatahes on. Järgmise nädala lõpupoole pean millalgi koju ka minema. Isal on 20. augustil sünnipäev, nii et sel päeval pean kõpsti kodus olema ja igati esinduslik välja nägema. Annab korraldada. Enne seda päeva on muidugi jälle suur koristamisralli, milles ka mina osalema pean. Ma ei kujuta veel täpselt ette kuidas, aga... okei, keegi teine seal kodus kindlasti ka ei tea.
 Praeeeegu on vist kõik. & I still miss my little baby squirrel. :(
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar