kolmapäev, 8. august 2012

8.08

 Peale sellist pommuudist polegi rohkem blogima jõudnud. Nüüd sebisin oma arvuti siia, nii et nüüd hakkab ilmselt rohkem kirjutamist toimuma. Like seriously.
 Eilne kulges rahulikult. Roomasin kella nelja aeg Robini töö juurde talle seltsiks ja siis selgus, et ta peab siia ööseks jääma. Well, ma jäin ka. See oli väga fun, fun, fun, fun. Selles pisikeses puumajakeses, kus me magama peame on niiiiii ebanormaalselt külm. Päeval on õues soojem. Nagu sahvris elaks. Ja meie hädad ei piirdu veel sellega. Kuna mingil põhjusel me arvasime, et me mahume muretult ühte magamiskotti ära, siis ei saanud ma üldse normaalselt magada. Ma ärkasin iga tunni tagant üles. Tõsiselt. Imestan, et ma päevajooksul püstijalu magama ei jäänud. Tbh, ma ei jäänudki tänase päeva jooksul magama. Ma kind of üritasin isegi, aga... nojah. Sinna see jäigi. Aga nüüd... Wanna hear a funny joke? Me peame täna ka siia ööseks jääma! Ow god why...
 Täna õhtul käisin korraks Kuusalus ka. Võtsin kodunt natuke asju siia kaasa. Sealhulgas ka arvuti. I missed it sooooo bad. My precious. :3 Nägin issit ka kodus. Ta oli nagu tavaliselt. Well, rohkem üllatunud, et ma nii lihtsalt sisse sadasin. Ma oleks ilmselt ka.. aga.. see ei puutu asjasse! Igatahes, tal tundus kõik korras olevat. Ta tundus isegi uhke olevat selle kasvaja üle. (WTF?!) Et pahaloomuline ja puhaaa... Ah, las see jääda. Ema ma ei näinud. Ta läks laululindu mängima. Kahju natuke.
 Eks ma katsun siis tänase üle elada. Saime teise magamiskoti ka nüüd. Ehk saab täna siis normaalsemalt magada ka.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar