esmaspäev, 24. detsember 2012

Häid jõule!

 Jõuluhommiku tegi nii armsaks kiisu siinolek. See oligi ilmselt üks selliseid asju, mida ma olen tahtnud... kui keegi mõistab, mida ma öelda tahan. Ma heietaks sellest kui armas ja eriline see tunne kõik oli ja puha, aga ma oletan, et keegi ei viitsi seda ülimat cheesy't teksti siit lugeda... aga juhul kui keegi soovib, siis võin neile eraldi selle pika, pika, pika cheesy teksti saata. What ever floats your boat.
 Facebookis on hull jõulumöll. Ma lihtsalt kerin edasi ja laigin kõigi postitusi järjest. No jõulud ikkagi, miks mitte siis. Ise pidin ikkagi ka tegema mingi jõulutervituse. Oh neid... jõulutundeid. -.-'
 Homme on all tädi juures istumine. Mina teen üleval korrusel oma party oma koeraga. Oma koeraga. Oma koeraga! -.-' No näpud risti, et ma ka allakorrusele pääsen, kuigi meenutades tädi selleaastast sünnipäeva istumist ja seda awkward'it ringis seismist ja random laulude laulmist, millest ma kuulnudki pole... ma kind of isegi loodan, et ma ei pea sinna alla minema. Kuigi see cheesy pereringis istumine ka kõige kohutavamate jõululaulikutega on omamoodi armas. + seal on veini. Lots of that.
 Õhtul sai ka kõhu kenasti täis söödud. Mulle meeldis.
 Negatiivsust oli tsipa ka. Nimelt enesetunne näitas aegajalt keskmist sõrme. Organid jukerdavad. Tahavad mind vist maha jätta või tont teab, mis toimub... Öeldes jõuluselt: "Last Christmas, I gave you my heart, but the very next day your body rejected the transplant and you died."
 Ma olen juba jõudnud hakata kiisut igatsema. fml. -.-
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar