neljapäev, 1. märts 2012

& awkward is still my specialty.

 Ma võiksin lugeda ette pika nimekirja asjadest, mis mulle ei meeldi. Nüüd on juba asi jõudnud sinnani, et ma võin ka rääkida asjadest, mida ma vihkan. Varem sellist nimistut ei eksisteerinud. Olen endas kohati pettunud, et asjad nüüd nii on. Nii palju siis paremaks inimeseks saamisest. Meeles mõlgub ainult kõik, mis vastukarva on ja kõik on kuidagi väga negatiivse valguse saanud. Miski nagu ei klapi.
 Peale kolmandat tundi kappasin ma täna igatahes koju. Kodus mugisin kõhu täis, vaatasin asjad üle ja vurasin siis juba bussiga linna poole. Hambaarstiaeg oli küll kella kuueks õhtul, aga busside liikumine oli selline kahtlane olnud, nii et läksin varem.
 Vahepeal istusin paar tundi raamatupoes ja ootasin, et ema oma arsti juurest tulema saaks. Vahepeal istus minu kõrvale mingi mees. Lihtsalt istus mu kõrval, aegajalt vaatas mu poole jne, aga kui ma tema poole kuidagi vaadata üritasin, siis pööras ta pea nii ära, et ma ta nägu ei näinud. Absoluutselt alati oli nii. Mul hakkas seal vahepeal juba väga kahtlane tunne, nii et hakkasin inimestele helistama, et kasvõi mõtteid eemalegi saada. Õnneks helistas varsti ema, et tuleb kohevarsti. Kuskil 5 minutit peale seda kõne läks see mees mu kõrvalt ära. Minu jaoks on lihtsalt üks creepy'maid asju see, kui mingi vanamees või tegelikult ükskõik kes, lihtsalt su kõrval istub ja sind aegajalt vaatab. *külmavärinad*
 Kikuarstil käisin ka. Lihviti seal midagi ja kõik oligi korras. Sain kiita isegi. Jei.
 Homme lähen kahest viimasest tunnist ära, et jõuda okeil ajal Tallinna 32. keskkooli. Seal on lahtiste uste päevad ja tekkis mõningane huvi sinna uudistama minna. Niisiis, plaanid tehtud, asjad selged. Minek.
 Ja sina. Palun ära vigasta ennast mingil moel, palun ära tapa ennast ära, palun ära vigasta ega tapa kedagi teist ära ja palun, palun, palun ära korralda jälle mingit jubedat jama. Lihtsalt ole terve ja vaata, et ümbruses ka kõik terve püsiks! :) Ja nüüd ongi need sõbralikud soovitused vähemalt mingilgi moel edastatud.
 Nüüd teen asju ja loodetavasti saan ruttu magama ära ka.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar