reede, 14. september 2012

I've got thoughts more tangled than my headphones.

WHOAAAAAA!
 Ma ausaltöeldes pettusin kui isa juba hommikul kella üheteist aeg koju jõudis. Tuli kohe minu juurde oma armiga eputama. Mõned kohad pidavat tuimad olema. Mulle tulevad alati külmavärinad peale seda armu vaadates.
 Olin tubli tüdruk ja lugesin raamatut ka täna. Küüntega hakkasin alles õhtul tegelema. Alles praegu panin teise kihi lakki peale, sest üks kiht tundus liiga uimane jäävat. Küünteblogist siis nii palju, et ilmselt ma tekitan sellise asja. Postitused hakkaksid sinna ilmuma korra nädalas (sest ma teen korra nädalas oma küüntega midagi ja ma ilmselt ei viitsiks nädalas iga päev midagi uut teha) jaaaa jah. Huvitav oleks teada mida inimesed esimesena näha tahaksid. ;)
 Praegu olen iga õhtu oma pisi-tibuga mänginud. Lasen ta lihtsalt voodisse jooksma ja hüppama. Armas laps-orav mul. Seriously.
 Homme lähen linna nahaarsti juurde. Eks siis selgub, mis mu põlvel pesitseb. Sain alles täna teada mis kell ma seal olema pean. Pean ärkama umbes sama varakult kui ma koolis käies ärkasin. Üle pika aja on päris fun... tegelikult mitte. Peaksin magama minema.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar