neljapäev, 14. veebruar 2013

Kena Valentini-/sõbrapäeva õhtut!

 Mulle meeldis selle aasta sõbrapäev rohkem kui eelmise aasta oma. Sain pingevabalt oma superhea sõbrannaga juttu vesta ja nalitada. Mul on nii hea meel. :) Ja nagu nüüd peaaegu et kombeks on saanud, siis ei mahtunud meie jutud etteantud aega ära, mis on kind of hea asi, sest nüüd me lihtsalt peame uuesti kohtuma. 
 Ja ka homme on inimkontaktipäev! Homme näen ma Norat üle kuu aja. That should be fun. Näen mingil põhjusel juba ette piljardilaua taga ässamist, energiajooki ja mingi imeliku asja pärast irvitamist. 
 Lisaks sellele meenus mulle täna, et mul on juba kuu aja pärast sünnipäev! :O Ma ei kujutagi ette kuidas see kõik peaks välja nägema või kuidas see välja nägema ei peaks. Mingeid ebamääraseid asju on juba räägitud, aga midagi kindlat pole veel välja kuulutatud. Või tähendab et MINA pole midagi kindlat välja kuulutanud. Eks ma märtsi alguses leiutan. 
 Well, täna said ka kööki töötasapinnad tellitud ja kahe nädala pärast peaks need kaunid asjakesed saabuma. Seni ma ilmselt lihtsalt kilkan ootusärevusest. 
 Bonnile meeldib rääkida ja lisaks sellele on ta ära õppinud sõna 'pall' tähenduse ja kui temalt küsida "Kus pall on?" siis toob ta sulle palli. Ma olen uhke. 
 Egas midagi. 
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar