laupäev, 23. veebruar 2013

You know what...

 ... ma jäin kind of Eesti Laulu viimase poolfinaaliga rahule. Minu ainsad 2 lemmikut said edasi ja sellega ongi mul tuju laes. Kõik on väga tore, väga hea.
 Kas ma peaksin oma päevast ka midagi jahvatama? Well, minu ainuke plaan jäi sinnapaika, seega ma passisin kodus perekeskis. Köögis toimus saagimine ja selleasemel, et ma saaksin seal ninapidi juures olla ja mingeid asju arutada, pidin ma Bonniga tema tahtevastaselt mängima. See oli lõbus. Kiisu läks ka hommikul ära ja nii mu päev oli siis sellevõrra uimasem ja nõmedam, aga endiselt mitte midagi ületamatut.
 Andsin täna oma tädile võrdlemisi suure tellimuse (minu jaoks suure) Oriflame'st sisse ja nüüd ei suuda oma 'professionaalseid pintsleid' ära oodata. Olen nende toodete suhtes küllaltki skeptiline, aga pole neid üle pika aja proovinud, seega annan neile võimaluse, mind võluda (+ ma ei tea millal ma linna saan järgmine kord). Ainus asi, mida ma sellest kataloogist enam üldse absoluutselt mitte kunagi ei telli (ja see on lubadus mulle endale), on ripsmetušš. Põhjus on väga lihtne - ma olen enamvähem neid kõiki juba proovida saanud ja miski ei anna neid võrrelda mu praegusega, milleks on üks Maybelline kollases tuubis asetsev imeasi. No küünelakke ma ka enam nii väga sealt tellida ei tahaks, sest paar viimast on mulle ikka paraja pettumuse valmistanud. Uue võimaluse tahan anda jumestuskreemidele ja peitepulkadele, sest mu nahk on võrreldes varasemaga palju muutunud ja samuti see, kuidas ma oma nahka hooldan. Ja veel üks põhjus, miks ma just praegu tahan mõningaid asju uuesti proovida on see, et terve kataloog oli soodukaid täis. Ei tea, kas olekski paremat aega. Kui meeles on, siis annan ka märku, kuidas nende toodete testimine mul edeneb ja kas seekord olen ma päriselt ka rahul. Kui kedagi see teema veel eriti huvitab, siis olgem pai ja tuletage halva mäluga Kärolile meelde. :)
 Homsest oleks peaaegu kujunenud päev, mil me emaga linna ehituspoodidesse šoppama läheme, aga kõik on liiga väsinud. Ise tahaks proovida järgmise nädala sees linna pääseda, sest Chillal on heina vaja + ma tahaks ise ka kangesti kodunt välja saada.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar