pühapäev, 11. august 2013

it's enough, serious business thing, it's enough

 Mu nädalavahetus sisaldas rõvedalt palju serious business'it. Nii laupäeval kui ka pühapäeval sadas nii mõndagi sellest valdkonnast kaela.
 Ma olin eile üksi kodus. See oli rõve. See on alati rõve. Ma pole väga selle mõtte fänn, et olen üksi kodus ja siis kui midagi juhtuma peaks siis ongi kök-mök. Ma ei taha kök-mök olla. Nädala pärast mõtleme selle üle uuesti natuke. Mul on no nii haiged paranoiad, et ma pean Bonniga väljas käies terve aeg kellegagi telefonitsi rääkima ja siis kui ma tagasi tuppa lähen, pean ma veel telefoniga rääkides kontrollima ära kõik toad ja suuremad kapid, et seal mõnda kirvemeest peidus ei oleks. Ma ei saa aru miks ma kirvemeest otsin, kui tegelikult kardan ma paranormaalset ja see hüppaks ju lihtsalt random ajal näkku... või laamendaks köögis pannidega, aga hei... hei... tjah.
 Ma sain oma Batmani pusa lõpuks kätte. Mul on selle üle nii hea meel. asdfghjkl... ALL THE FEELS! Nüüd on mul küll selline tunne, et mul on kõik olemas... kõigeks. Enamjaolt ikkagi kooliks. Ma ei taha küll seda sõna mainida, sest isegi kui selleni on kuu aega veel aega ja mina ise olen selle pärast kind of elevil, siis mõned lugejatest ei pruugi olla ning seega ma ei peatu sellel teemal eriti pikalt. Kuigi jah, I'm excited!
 Homme algab serious business koristamine. Tundub, et serious business on meid lõksu püüdnud ja serioustab all over or business. oh nooo...
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar