kolmapäev, 19. oktoober 2011

close your eyes

 Täna koolis oli kindlasti välja puhanud tunne. Päris kindlasti tasus end ära teisipäeval kohe peale kooli magama minek. 6 tundi õndsat und, kiire eine vahele ja pmts kohe tagasi magama. Vot see oli puhkus.
 Estas oli täna järjekordne kirjandi kirjutamine. Loodaks mingit ilusat numbrit saada oma kirjutise eest. Eks homme paistab kuidas läks. Matas sain oma kaks kahelist tööd kätte, parandasin ilmselt ühe neist kindlasti tunnis ära, aga teine jäi kahtlane. Poolik. Vaatab mis sellest sai. Avastasin nüüd õhtul, et vene keele õpetaja pole mu sõnavara töö kahte ära parandanud ja sellepärast kukkus nüüd veerand 3. Äkki saab temalt homme küsida mis värk sellega on. Muidu on hinded sellised... keskpärased? Päris nutma ja naerma ei kisu. A muusika viie üle olen natuke uhke küll. :D
 Jannuga sain ka peale kooli kokku. Jällegi sai meeletult igast asjadest räägitud ja ometigi tundus, et nii palju on veel rääkida. Järgmise korrani. Kindlalt.
Selleks nädalavahetuseks mul natuke plaane juba on. Alustades reedesest ballist ja laupäeval on kaks korrust allapoole sünnipäevale minek. Jube vahva. Tervet vaheaega pole veel ära planeerinud niiet siin võiks ideede sadu tulla kuskiltpoolt. :D Ootame, vaatame.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar