neljapäev, 27. oktoober 2011

oi tsau, Vaheaeg!

Ulme palju on vahepeal juhtunud. :D Alustades siis möödunud reedest ja ballist. Mulle see üritus meeldis, väga. Nüüd tekkis kindlasti huvi ja järgnevatel aastatel kohale ilmuda ja olgugi, et kleidi ja asjadega on enne igast jama, lõpuks tasub kõik end ära. No ja nüüd ootan ma ballil tehtud fotosi. Neid tahaks juba haigelt näha.
 Laupäeval käisin koos Robiniga kaks korrust allpool tädi juubelil. Jaaa... ei olnud põnev. Põnevam oli siiski kaks korrust üleval pool lihtsalt magada. No hiljem sinna kogunemisele naastes oli kõik kuidagi rahulikum ja hubasem. Keegi ei ahnitsenud enam nii pööraselt sööki ja kõik oli täielikult pingevaba. Minu jaoks ilmselt kõige meeldivam osa sellistest kogunemistest ongi ilmselt see lõpp. No ja kui kõik külalised ja sealhulgas ka sünnipäevalaps olidki ära läinud jäime veel sinna nõusid pesema ja järgi jäänud laga koristama. Mu sõrmeotsad olid lõpuks nagu rosinad. Tore jah.
 Pühapäev oli rahulik. Robin läks ära.
 Esmaspäeval oli mul isu midagi teha, kuhugi minna, aga kedagi see eriti ei kottind. Ka tore. -.- A ja Robin tuli tagasi. :D
 Teisipäeval sain Jannuga kokku. Toimus pmts mööda alevit ringi liikumine peatumatu jutuga. Kui külm hakkas, siis pesitsesime natuke noortekas ja seal tegime plaani, et minu juures võiks mingi väikse istumise teha. Mõeldud tehtud. Kolmveerand tundi hiljem olime juba minu juures. Vahepeal käisime poes ka. Oi, see oli siiski erakordselt awkward poes käik. Kuna müüja see... piiksutaja? Või noh, see asi, mis toote triipkoodi loeb, ei lugenud popcorni peal olevat triipkoodi välja, siis ta kohmitses seal uimaselt ja tüdinult ja masendunult tükk aega selle paki kallal. Minu taha tekkis juba kena järjekord ja siis lõpuks tuli ta mõttele otsida seda triipkoodi teiseltpoolt poodi toote hinnasildi juurest. Seega loivas ta sinna, mina sain kassa juures oodates natuke juba surra ja tükk aega hiljem loivas ta sealt tagasi. Oi-oi kui tore. Igatahes, poodidest läbi käidud, läksime tagasi minu juurde ja käima läks täielik "Nerd Party". Šokolaadi muffinid, kummikommid, Skittles, Sprite ja veel mingi limps ning veel üks haruldane pisike leid kapist + vesi juhuks kui süda väga pahaks peaks minema. Mida õhtu edasi, seda haigelt naljakamaks kõik muutus. Ühesõnaga oli see haigelt nummine ja ilgelt naljakas istumine. :D Läheb kordamisele. :D:D
 Kolmapäev. Leppisin faktiga, et mul on külmetus. Hääle pigistasin vaevu välja, nina kaudu saan veel suurema vaevaga hingata ja kummeliteest ei taha enam kuulda ka. Tänane läks tervelt magamisele. Ma ei tahtnud midagi näha, midagi kuulda ja midagi tunda. Lihtsalt uni. Ja ma oleks ilmselt väga vihane olnud kui keegi olekski mu äratanud. No kes nii teeb?! Jääda vaheajal haigeks... Poole vaheaeja peal.. no kui aus olla siis juba vahetult enne vaheaega, aga ikkagi. Haige. Nüüd on pmts nii, et kes tahab mulle arsti mängima tulla. Sundida mind jooma igasugu raviteesid ja tuletada mulle meelde mis erinevaid rohtusid ma võtma peaks. That would be awesome. Ei tõsiselt. Konkurss arsti kohale on avatud. Andke tulla või minna või mida iganes.
 Mingi aja pärast tuleb eilsest(?) mingeid pilte ka, mida kannatab kuhugi üles panna üldse. :D
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar