pühapäev, 12. veebruar 2012

our day will come

 Laupäev parandas tuju ja kõike mõnevõrra. Natuke kergem on mõelda ja olla nüüd. Suured tänud, Jannu! :) Vastutasuks sai Jannu endale küünemaalingud. Kui oin lõpetanud tundsin end nii nagu oleks just 10 ajuoperatsiooni lõpetanud. Uhke tunne oli ka loomulikult seega jah. :D Endale nikerdasin ka midagi, mis mulle enam täna ei meeldinud, niiet muutsin asja ümber. Eelmisest maalingust jõudsin enne hävitamist pilti ka teha, niiet mingil hetkel topin selle ka siia ühes Jannu küünistega. :D
 Täna tegin veel sõbrapäevaeelse shoppingu ka ära. Päris nunnukas kuhi asju sai kokku. Loodetavasti on koolis mingi meeldiv päev ka. Eelmine aasta jäi see lugu kuidagi lahjaks. Seda ma mäletan. Ootused ja lootused on igatahes põhjas. 
 Momendil õpin ja kuulan juurde mõnusat muusikat jne. Tundub täitsa, et saan hakkama. Ehk hakkab paremuse poole liikuma. Tahaks loota küll. Tahaks kõik jälle õigele rajale saada nii, et koolis oleks kõik korras, kodus oleks kõik korras ja suhted inimestega oleks kõik korras. Praegu on kuidagi naeruväärselt vilets seis lihtsalt. See möödub. Peab mööduma. 
 Jätkan siin enese harimist praegu siis. 
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar