reede, 19. aprill 2013

"Not now, mom, I'm being an internet sensation."


Mul oli 2 hommikut. Esimene hommik oli kell kolmveerand 8. Käisin siis oma Bonniga pooletunnisel jalutuskäigul ja kodus roomasin enamvähem kohe teki alla tagasi. Järgmine kord ärkasin poole kahe aeg. Ma oleks ilmselt kauemgi maganud, aga pidin asju tegema hakkama. Oh seda tüütust... Niisiis jätkasin ma öösel pooleli jäänud koristamist ja väsisin mingil hetkel väärakalt ära. Pikutasin ja hoidsin end Temple Run'i mängides ärkvel.
 Mingil hetkel tuli Triinu siia oma seelikut näitama ja Bonnil tekkis kange tahtmine õue minna. Niisiis saigi tunnikese väljas joostud ja jalutatud. Praegu peaks vist ka kiirelt ära käima enne kui läheb nii pimedaks, et mu paranoiad võimust võtavad. Iiiiigatahes, minu valmistatud söögid, mille ma olin arvestanud kogu perele teha, läksid raisku. Tore. Suurepärane. Vahva. Vinge. Aitäh sulle!
 Praeguse seisuga on mu õhtu suht kök-mök. Käin koeraga väljas, pesen molli puhtaks ja that's it I guess. Uni on ka päris murdev ja ega mul mingit isu midagi muud teha ka pole. Postitan ehk küünteblogisse millalgi pildi oma praegustest küüntest ja ühes ilusast lakist. Mingit põnevat mustrit küll näha ei saa, aga mulle meeldin see lakk nii, nii väga. 
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar