neljapäev, 24. mai 2012

b!tch please, i got this

praegune seis
 Tere.
 Koolis on seis paranenud. Enam polegi nii lootusetut tunnet nagu vahepeal oli. Ilmselt olen hakanud nüüd asjadesse huumorit panema. Ilmselt ma siis jaksan seda praegu teha. Päikselised ilmad aitavad ka ikka kõvasti kaasa. Enda tühjaks kirjutamisest on ka palju kasu olnud. Saan nii olla oma isiklik psühholoog.
 Endiselt on 'mida-ma-peale-põhikooli-teen' plaanides tühjus. Hoian igaksjuhuks kõik variandid lahtistena. Saab mõelda.
 Igatsen jubedalt seda õiget suvetunnet. Ilmad on küll jah juba väga suvised, aga asi ei ole ju ainult ilmades. Kooli pole. Puudub igasugune suurem kohustus minna vara magama, et peaks varakult üles ärkama. Puudub kohustus kuhugi minna. Teed ja lähed nii nagu ise õigeks pead. Super! Suur osa suvetundest tuleb ka siis kui ma näen inimesi, sõpru, keda teatud põhjustel ongi võimalik üksnes suvel näha. Kõik jutud ja lollused ja pikad heietused ühistest mälestustest ning totakate traditsioonide järgimine. See kõik olekski nagu üks suur õnnevalem. Minu jaoks vähemalt. Inimesed, keda armastan ja kellest lugu pean ning lubatud peata olek.
 Natuke veel kooliteemadelt. Kirjand, mille teisipäeval olin kirjutanud, oli täitsa korralik olnud. Lühike, aga huvitav (mulle on natuke mõistmatu see 'lühikese' osa, sest lugesin spetsilt üle mitu lauset on lõikudes ja mitu sõna üldse kokku on jnejne, ühesõnaga nägin selle poole pealt kurja vaeva). Sain nelja. Peale kohutavat kirjandit on täitsa ilus sellist numbrit näha.
 Matemaatikas oli täna proovieksam. Jube naljakas oli näha inimeste segadusest pakatavaid nägusid. Samas, minu nägu oli ilmselt samasugune. See, mis seal paberil seisis oli müstika. Üks ülesanne on vähemalt täiesti õige. Selles olen kindel. Muu on selline... 'äkki läks täkkesse' seis. Tahan juba nende ülesannete õigeid lahendusi näha. Seega ei jõua ma esimest korda üle pika aja homset matemaatika tundi ära oodata. :)
 Käisin täna peale tunde vene keele konsultatsioonis hindeid parandamas. 3 tööd tegin ära. Premeerisin end kodus nutellaga. Rohke nutellaga. Ahjah, raamatukogus käisin ka täna. Jõhker ehitus on ju ambulatooriumi ümber. Olen uhke, et leidsin pääsu raamatukokku üldse üles. Premeerisin end kodus jälle nutellaga. Rohke nutellaga. Mul on uut purki vaja.
 Kolmapäev oli valus. Valuvaigistid ei vaigistanud valu ja mul oli lihtsalt meeletult ebamugav ja vastik olla. Nutella ja Robin aitasid. Sain hakkama küll.
 Chilla on nunnu.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar