pühapäev, 6. mai 2012

sündmused lähipäevil.

Käisin klassiõe sünnipäeval eile. Peaaegu ei olekski pääsenud sinna, sest trantsport puudus ja nagu ühel eelneval aastal ma 7.7 km maha ka kõndida ei viitsinud. Ma oleks kohale jõudnud siis kui kõik juba läbi on. Õnneks võtsid ühed head inimesed mu auto peale ja kõik läks roosalt ja nummiselt.
 Istumine ise oli rahulik. Sel oli oma selliseid... säravamaid momente. Inimeste koju saatmine oli samuti armas.
 Juba sünnipäeval sai selgeks, et koju ma ööseks ei jää. Käisin korra kodus ainult paari asja (ehk poolt elu) kaasa võtmas ja tulin Triinu juurde. Õhtu algas poistebändide muusikavideotega (ausõna ma ei tea miks see nii oli). Kogu see asi oli ülimalt naljakas. "Just casually walking in waves in a straight line with 4 other guys singing how beautiful some girl is." See konkreetne näide tuli siis One Directioni videost mis oli... kohutavalt naljakas. Minu jaoks vähemalt. Siis oli üks bändidest veel The Wanted. Loo 'All Time Low' video... ma. ei. saanud. hingata. Hilarious! See asi läks sujuvalt üle Taio Cruz'i lugudele. Pmts lugesime neid lugusid, kus ta ühel või teisesel põhjusel pidi käed õhku viskama. Nii me siis seal olime. Istusime käed üleval. Veri ei jõudnud mitmetel kordadel enam kätesse. Thanks, Taio!
 Öösel oli võimalus näha ka mu webcam showd. Täiesti esmakordne juhus kui midagi sellist juhtub. Triinu loopis mind mänguasjadega ja mina istusin niisama imelik olles. Igapäevane.
 Magama jõudsime kuskil kella nelja paiku äkki? See oli ka kuidagi imelikult märkamatu ära vajumine.
 Tahaksin veel lisada kui vihane ma kellegi peale olen. Terve eilse päeva, kõik see sünnipäeva aeg ja Triinu juures oldud aeg, ma pidin end tegelikult surnuks muretsema. Ja kui telefonile vastatigi, siis oli jutt selline, et jaja ma helistan sulle pärast tagasi. Nojah, nii palju siis sellest. See on muidugi üks suurepärane viis kuidas tüdrukut väga vihaseks ajada. Edu eluga.
 Kell on pmts 3. Peaksin ilmselt end koju ka ilmutama. Mind nähti nii vilksamisi eile. No eks ma pakingi kokku ja lähen koju äääää.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar