teisipäev, 29. mai 2012

I want to be like water. I want to slip through fingers, but hold up a ship.


this is not acceptable!!!
 Koolipäeva elasin täitsa üle isegi (you don't say). Matemaatika tund osutus selliseks, et ma sain kõigest aru. Ülimalt hea tunne oli. Vene keele tunnis veendusin selles, et mulle see õpetaja üldse väga ei meeldi. Ühiskonna/ajaloo tunni ajal tegin inglise keele kodust tööd ja passisin. Kusjuures tegin kuradi head tööd inglise keeles. Kiidan ennast. 20 positiivset omadussõna tulid täitsa oma peast. 10 negatiivset pudenes ka kuskilt ajusoppidest. 10 pidin mõlemile veel juurde otsima. Hästi.
 Eesti keele tunnid olid ka huvitavad. Tegime töövihiku ülesandeid. Ääretult huvitav oli. Raamatud sain ka ära vastata. Hästi läks ka sellega. Nüüd olen ma kenasti valmis eksamiks. Tahaks selle juba ära teha, siis ei pea nende pärast nii tõblema. Ma ei jaksa enam tõmmelda. Tõmblemisest rääkides. Ma tõmblen reedel 6 tundi eesti keele konsultatsioonis ja peale seda veel ilmeselt õhtuni välja matemaatika konsultatsioonis. Ew. Ei isuta väga reede järele. Homse järele küll. Tööõpetuses on söögitund. Pitsad ja igasugu uhked road valmivad. Can't wait.
 Peale kooli tuli semu siia. Tegin talle natuke proovimeiki ja rääkisin, mis ma ta küüntega teha plaanin. Kõik toimib, kõik sobis.
 Praegu olen viimase tunnikese inglise keelega pusinud. Nagu õpetaja ütles, siis nett lahti ja guugelda 'english exersises'. Tunnike on juba sellest kõigest möödas kui alustasin. Jällegi kiidan ennast.
 Sääski vihkan praeguse seisuga. Mis neil viga on, et nad päikse käes ka on? Muidu pole ju olnud... Haiged elukad.
 Teen nüüd asju edasi.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar