teisipäev, 8. mai 2012

i'm so very worried all the f'ing time

Hommik oli karm. Soov ärgata puudus ja kahtlane enesetunne oli eelnevast päevast säilinud. Peksin end üles üksnes eesti keele proovieksami ja järjekordse matemaatika kontrolltöö pärast. Kooli pidin ma jooksma. Varvas valutas. Selle varba juurde tulen ma veel hiljem tagasi. Igatahes, koolis õnnestus mul täpselt direktori eest minema lipsata. Ma olen enda üle nii uhke.
 Well, matemaatika kontrolltöö oli paras hämamine. Just need ülesanded, mille kallal ma olin eelneval õhtul pikalt pusinud, jäeti välja. Nice. Midagi ma sinna siiski kirja sain. Loodan, et ei pea seda tööd uuesti tegema minema.
 Eesti keele proovieksam. Ma juba tean, et terve üks ülesanne on valesti. Loodan oma teadlikusele komade igalepoole toppimise suhtes. Kirjand oli puhas hämamine. Lugemistest nr 1 oli veel talutav. Lugemistest nr 2 oli mõistatus. Vastasin küsimustele pmts omast peast. Mul polnud õrna aimugi mida ma teen. Hästi elame.
 Kehalises sai nalja. Koolipäeva jooksul oli nimelt mu varvas nii valusaks muutunud, et sain jalale toetuda ainult selle välisküljele (if that makes any sense). Sellegipoolest tahtsin mõned kehalised katsed ära teha. Sellega läks hästi. Minul on ainult positiivsed mälestused sellega seoses + vanu asju sai samuti korda aetud. That was quite awesome.
 Lonkasin koju. Mingi aja pärast tuli Jannu läbi. Vestlesime ja asi jõudis järjekordse istumise organiseerimiseni. Oh so fun. Vaatab muidugi mis sellest plaanist saab. Eksamite aeg muutub mul igast istumiste pärast juba kuidagi väga, väga tihedaks. Mitte et mulle midagi ei sobiks... Eks näis mis välja kukub.
 Mu varvas. Tuli välja, et selles oli mädanik sees. Mu emme mängis arsti. Kõigepealt seletas jõle pikalt (nagu arstid ikka) ja siis tegi mulle sooja jalavanni ning siis vupsaski juba see mäda-jama-asi välja. Ma olin valudes. :) Siiani olen tbh. Valu pole ära läinud. Kõnnin ikka nagu väärakas.
 Homme on geograafias töö. Löön rõõmust käsi kokku... ja lähen magama. Ma olen nii väsinud, et hoian praegu vaevu silmigi lahti. Asi on nii hull. Lisaks kõigele pean minema homme veel ajalugu järgi tegema. Ja füüsika... Mulle ei meeldi praegu mina olla.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar