neljapäev, 23. juuni 2011

-.-

Eile jõudsin koju kuskil pool 2 öösel. Hästi! Kuna me sattusime emaga muljetamisega kuidagi väga hoogu, siis magama jõudsin ma kell 4. Veel paremini. :D Kogu see Kiiu jaanitule üritus oli ka selline nagu ta oli. Ütleks lihtsalt, et seal oli nii häid kui ka halbu momente.
Kell 4 jõudsin ma tudule ja siiiis ma tudusin. Mingi kella ühe paiku päeval ärkasin. Korralik uni oli ikka. Ilm oli nii kuramuse und peale ajav, et ma mõtlesin juba uuesti magama jääda, aga mulle meenus siis midagi ja ma lihtsalt pidin ema manguma ja moosima minema, et ma täna kodust välja saaks. Kogu mu üritus oli nii masendav. Algus oli isegi hea. Ja peaaegu oldi juba nõus ja siis tuli isa, kes veenis ema ümber. -.-' Ja halbade uudiste edastamine on üks igavesti nõme asi. -.- Tunnen end kohutavalt sandisti.
Lugesin kuskilt, et tänaseks anti tormihoiatus. Ainult paremaks läheb no. Tuul möllab küll võimsalt praegu ja ma loodan, et asi sellega ka piirdub. Ei mingit äikest, ei mingit müristamist ja ei mingit vihma! Mulle piisab sellest olukorrast täpselt nii masendavana kui ta parasjagu on.
Õhtu veedan ma seega oma laua all punkris koos teki, padja, arvuti ja oma isikliku mööblilammutaja Chillaga. No head jaani!
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar