pühapäev, 5. juuni 2011

iLike

Nii armas kui kaks kõiiige nunnumat kutsut hommikul nagu pöörased tervitama tulevad. Lihtsalt super armas. Kahju, et kolmas on nii vanaks ja viletsaks jäänud. Temaga istusingi sellepärast rohkem koos ja rääkisin juttu (ükskõik kui imelik see rääkimise osa ka ei tunduks). Ma lihtsalt nii kardan, et veel üks lapsepõlve parim neljajalgne sõber pole enam kaua meie seas.
Vahepeal rippusin ma kuskil tund aega telefoni otsas, mis oli ka muidugi väga... tore. Oligi. Peale seda kõne tegin veel semuga plaane ja hakkasin kähku maja pealt oma asju otsima. Oma päikseprillid avastasin garaažist. Whoa. Kas ma üldse käisingi seal. :D Kui enamvähem kõik pakitud sai kõmpisin putka juurde ja hakkasin semuga igast põnevust rääkima. Jah. Plaan kõige hilisema bussiga minna muutus kui majaperemees tahtis meid ise ära viia. Kui ta mu putka juurest peale oli võtnud muutus kiirus väga suureks. Täiesti ebanormaalselt kiiresti jõudsin koju. Küllap tahtis ta meist siis väga kiiresti lahti saada. :D Nii igatahes paistis küll.
Kodust avastasin täieliku seapesa. Keegi oleks mu toas... ma isegi ei tea mida teinud, aga see on niiiiii segamini et jube. :D Ruumi ei tundu ka nüüd üldse siin olevat. Harjusin liiga ära selle suure majaga seal.
Homme emmega linna. Jeeeee. je. Ja pildid mu nv-st tulevad ka siia varsti vist. Ahjah, ma lähen homme uut passipilti tegema. :D See tõotab naljakas tulla. :D Don't ask. :D
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar