esmaspäev, 11. juuli 2011

and if I could, I would

Et kõigile demonstreerida kuidas ma peksa olen saanud... seinalt.
Ärkasin täna päeval ühe paiku. Polnud vigagi. Mingid käimised igalpool ja igasugu erinevad toimetused tehtud, siis paluti mult, et ma ühe plaadi ära täidaks. Okei. Kuna ka seekord hakati vääga ülbelt mu aurat muljuma ja iga väiksemgi piuksatus, mis ma tegin, kutsus esile paanikahoo, siis ma väsisin kogu jamast kiiresti. Kadusin teki alla. Unes nägin, et ma sõin küpsisetorti ja šokolaadijäätist. :D Mõnus oli üles ärgata ja seda sama einet jätkata. :D Homseks on mul ka plaanid olemas. Hästi.. vist.
Rääkisin emaga remondist ja kogu sellest jamast. On olemas võimalus, et me lähme kogu selle jamaga uuele tasemele ja võtame ka uue mööbli otsimise ette. Sellega läheb kindlalt niiii jamaks. Tahaks laisalt lihtsalt seinad ära teha ja siis vaadata mis saab. Eks näis mis üldse saab.
Ma vaatasin öösel kuidas Chilla suud matsutab. Tunnen, et ma olen väga ebaviisakas inimene, aga see oli tõesti ulme nunnu. :3
Thank you, come again.

4 kommentaari:

  1. Lisa Chillast pilte (:,
    mis loom ta üldse on ka?

    VastaKustuta
  2. Chilla on chinchilla :D ja kusjuures ma mõtlesingi just temast midagi üles toppida.

    VastaKustuta
  3. aa :D
    täitsa loogiline tundub jah :D,
    üks asi veel, su põlved näevad päris jubedad välja o:, loodan, et paranevad kiiresti (:

    VastaKustuta
  4. need põlved ongi jubedad. :D see sinisem või lillam või mis värv see ka poleks ongi see põhiline kannataja :D Agajah, paranevad, kõndimine on nüüd valutu vähemalt.

    VastaKustuta