kolmapäev, 13. juuli 2011

I'll never be good enough

Nüüdseks juba üleeile öösel... ma magada ei saanud. Üldse. No olgu vb mingi tunnikese või 2. Heal juhul. No see müristamine ja kolistamine, mis seal väljas toimus poleks mind tegelikult seganud, aga ärkvel olles segas. Vahepeal tekkis lihtsalt surmahirm. Novot siis. Väsimus puudus igatahes hommikul. Ma lihtsalt ootasin, et mul kell 7 äratus heliseks. Kui see lõpuks helises, hüppasin jalule ja sain kõik hommikused toimetused imekiirelt valmis. Aega jäi natuke ülegi. Siis lendasime emaga marsa peale, kus mul tekkisid vahepeal kogemata väikesed naeruhood. Terve sõidu ei õnnestunud mul seda irvitust näolt pühkida. Ma proovisin. Ausalt. Ma tõesti ei oska öelda, mis mul viga oli.
Linna jõudsime emaga natuke peale üheksat. Tahtsin käia läbi kõik poed ja omale ühed ilusad ja samas mugavad kingad saada. Leidsin selliseid 2 paari kusjuures, aga kuna nende välimusega ma midagi kombineerida osanud poleks, siis lootsin midagi paremat leida. Sittagi. Ja ma sõitsin veel nende kingade pärast Kristiinesse... Nojah, tasus ära nii palju, et sain New Yorkerist ühe kõige tavalisema musta värvi topi. Hea igast sitta sinna juurde kombineerida nüüd. Kristiines sain ma Robiniga ka kokku. Roosi sain. Wow.
Kui me lõpuks kesklinna jõudsime, ostis Robin ära kino piletid ja algas kahe tunnine ooteaeg. Kuskil tunnikese või natuke veel peale istusime raamatupoes. Jõhker väsimus oli mul selleks ajaks tekkinud. Absoluutselt ei imestaks siin kohal... Agajah, mul õnnestus siiski ärkvel püsida ja hakata lugema ühte raamatut isegi. Nimi oli vist "Koletu" või midagi sellist. Kusjuures mul on väga kahju, et see mul pooleli jäi. Huvitav oli isegi. Agajah, film oli parem. Horrible bosses. Ma tahan seda veel näha. :D Päris korralikult naerutas vahepeal. :D
Kadrioru pargis käisime ka. Mul oli tõsiselt kahju, et mul kaamerat kaasas polnud. No ikka tõsiselt kahju. Tükk aega ma lihtsalt siis kirusin ennast mõttes.
Üks asi, mille üle ma tõsiselt uhke olen, on see, et ma jõudsin esimest korda kell 20.20 välja sõitvale marsale. :D Tavaliselt olen ma sellest maha jäänud ja pidanud minema bussiga, aga nüüd esimest korda õnnestus sellele jõuda ja veel mingi 5 minutit enne välja sõitu. :D Ma olen niiiii uhke. :)
Kodus vajusin ma suht kohe magama. No sõin midagi, muljetasin emaga samal ajal midagi näksides ja siis sõin veel... ja siis jäin magama. Ja seekord ma magasin!
Täna käisin Emartis vaatama mis remondiks vajalikke asju seal leidub ja mis hinnad seal on. Tükk aega jalutasin seal ringi. Ja kui ma välja läksin sain ma aru, et mulle ei jäänud midagi meelde. Mis seals ikka...
Ahjah, roos mille ma teisipäeval sain oli päeva lõpuks niiiiiii surnud, aga mul õnnestus see elustada!!!! Ma olen jälle nii uhke. :)
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar