neljapäev, 7. juuli 2011

hollomojo

Ma läksin magama kell 4 öösel. Võimas. Siis tekkisid ka igasugu komplikatsioonid selle üritusega seoses... Chilla laamendas, mul oli kuidagi väääääga külm ja igasugune virin ja jorin sinna takka veel. Need probleemid lahendasin ma sellega, et tõstsin oma oravakese väga ülbelt teise tuppa ja mässisin end paksudesse riietesse. Nii ma uinusingi lõpuks.
Kell 10 mölises äratus. Igasugu huvitavaid toimetusi tegin ja siis koputati juba laksti ukse taga ja Robin tuli. Kell oli siis vist juba 1 saanud? Nojah. Anni jõudis siia mingi eee 4? Ok. Minu mälu.. No ja siis oli asi vahepeal kuidagi awkward, aga lõppkokkuvõttes said kõik ikka ilusti läbi.. ja kui ma ütlen ilusti, siis ma mõtlen selle all hästi läbi saamise vastandit. Ok.
Natuke hiljem sain veel koos Anni ja Merkaga natuke õues istuda. Peale seda rändasime Konsumis ja ostsime taaskord HUSTLERIT ja siis mingit nänni veel, mida öösel mugida saaks. Normaalne ju. Tõime toidukraami koju ära, ema tegi pannkooke ja me rändasime jälle õues ringi. Ronisime viaduktile(?) ja hakkasime seal kaameratega ässama. Täiesti normaalne oli ju see, et me olime kõnnitee osa peal ja meile lasti signaali. Enda teada polnud mina nt otsapidi auto ees.. nagu nt siis kui ma Andineemelt tulin pühapäeval. Ahjah, siis oleksin ma ju auto alla jäänud. Oi kui kaunid mälestused. Võtab ohkama kohe. Oeh... Aga jaa. Viaduktil lõpetasime selle möllu siis kui Annile vaablane juustesse oli lennanud. Siis panime me lihtsalt jooksu.
Praegu istub kumbki meist omas arvutis ja jumala awesome on. Elu. Ja ka tänasest on tsipa pilte nii, et neid võib ka varsti siin näha.
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar