kolmapäev, 17. oktoober 2012

Before you "assume", try this method called "asking":

 Hommik oli imelik. Kõigepealt ärkasin mingil ulmekal ajal, sest mul oli liiga palav. Järgmisena ärkasin, sest mulle helistati. No ei meeldi need värdjalikud hommikud, mil ma lambistel aegadel pean ühel või teisel põhjusel üles ärkama.
 Päeva poole sain Noraga kokku. Käisime noortekas jälle piljardit mängimas. Siis kui järjest hakkavad kuulid sisse veerema, siis tekib ikkagi paratamatult ilgelt pro tunne. Ma ei mäletagi mitu mängu me tegime ja kes kui palju võitis. Lõpuks hakkasid igatahes väikesed poisid meie ümber tiirutama ja kogunes juba ilgelt suur järjekord. Lahkusime sõbralikult lehvitades... keskmiseid sõrmi... salaja. :):):)
 Pidime mingit küsimustikku ka täitma. Absoluutselt ei suutnud sellele keskenduda. Küsimusi oli vaja ikka mitu korda läbi lugeda. Sellest küsitlusest sain ma igatahes teada, et Kuusalus on olemas sellised kohad, kus noori nõustatakse. Whaaaaat?! Mul polnud sellest absoluutselt õrna aimugi ja kui aus olla, siis pole siiani... Küsitluse järgi peaksid need kohad ühesõnaga eksisteerima. Keegi Kuusalu noortest on sellega kursis?
 Homme sõidan ma ilmselt linna poole. Jälle. Kleiti otsima. Jälle. Ma kusjuures ei teagi kui 'ballikleidi' moodi kleidi ma soetada kavatsen, aga parem oleks, et ma midagi leiaks.
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar