laupäev, 27. oktoober 2012

You asked my name and I almost forgot.

this is me
 Seoses minu jubeda neljapäeva hommikuga... Õhtul käidi siin pendliga vaime otsimas ja ema käis veel kõik toad küünlaga läbi ja tegi mingit voodoo-värki. Nii palju teadis pendeldaja rääkida, et siin kirikusurnuaia aia peal käib vahest üks vanem kaabuga mees. Tuli välja ka, et see mees on rootslane ja kuskilt ilmus mingi rootsi keelne tähtede joru välja ja ma ei teagi mis nüüd saab. Arvati, et ta käib lihtsalt aegajalt siin majas ringi.  See on muidugi ülimalt creepy ja see mõte teeb juba üksinda kodus olemise päris hirmsaks ja raskeks. Ja kui ma olengi inimesi endale koguaeg külla kutsunud, siis ma olen eeldanud, et tegu on ikkagi elusate inimestega.  Vabandan, juhul kui olin selles osas ebatäpne. :)
 Neljapäeva õhtul tuli Jannu siia. Päris fun oli mõne venna 'meistriteost' täiesti maatasa teha. Paha inimese tunne oli vahepeal, aga siis naersin ma uuesti puuduvate kirjavahemärkide pärast, sest lause tähendus muutus täiesti teiseks, kui see originaalis vist pidi olema. khmkhm, welcome to grammar nazi's world. Magama jõudsime vist nelja paiku. See osa on siiani ebaselge.
 Homme on tädi sünnipäev, kuhu ma ilmselgelt ilmuma pean. Oh seda õnne ja rõõmu. Kiisu tuleb ka niiet ma ilmselt seal päris igavusse surema ei hakka. Loodetavasti. Ilmselt mitte. :)
 Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar