neljapäev, 26. mai 2011

ah ja jah

Läksin magama öösel pool 2. Ilmselgelt olid mu biuka ja geo töövihikud piisavalt tühjad selleks.
Hommikul ärgates oli kurk jube valus, pea valutas, silmad sügelesid jubedalt + paistetus (no jalgade valust ma siinkohal enam ei räägikski, see on nvn õudne). Kooli minek tundus nii vale asi mida teha, aga ma pidin end hinneteseisu paremaks tegemise jaoks kooli vedama. Pidin. Ise sundisin. Tee peal nägin kui haigelt männid õitsevad. Sain enda peale kurjaks, et olen selline... männi õietolmu allergiaga... tüüp. Esimesse tundi hilinesin natuke, aga pääsesin õnneks suht kergelt. Biuka töövihiku ja õpiku sain ka ära antud + kt järgi tehtud. Edukas tund oli. Inimese õpetuse tunni ajal vahtisime Kung Fu Pandat ja peale tundi oli mingi õppus. Kõik evakueerusid kooli parkimisplatsile ja siis lihtsalt täitsa ns käis seal passimine ja siis võis kohe kooli tagasi ka minna. Väga mõttetu oli tegelt. Matas oli mingi töö moodi asi vist, mida homme peaks lõpetama vist. Vene keel oli mõttetu, ajalugu oli ka päris mõttetu aga ma sain viie selle uurimustöö eest niiet see polnud ilmselgelt mõttetu ja siis inkus tegin ühe arvutitöö järgi ja sain teada millal täpselt esmaspäeval see eksamikonsultatsioon on. Juhhei. Vene keelt käisin ka järgi tegemas. Olin täiesti teise töö jaoks õppinud, aga las ta olla. Vähemalt ei ilutse enam seal see hüüumärk.
Kodus üritasin jube kaua ärkvel püsida, aga lõpuks enam lihtsalt ei suutnud unele ei öelda. Peale nelja jäin magama ja veerand 9 ärkasin. Tore uni oli.
"Sa oled vist õnnesärgis sündinud." - "Ei, mul pole praegu särki seljas." Sest see oli niinii haigelt naljakas. :D:D
Järgmiseks nädalaks kuhjus järsku nii palju plaane. Tahaks teada, kus need ennem olid. See nv küpsetan ilmselt jälle neid samu šokolaadisaiu, mida kolmapäeval tunniski, sest mul õnnestus neisse täiesti ebainimlikult ära armuda. Ja üldse, mulle meeldib šokolaad. Rohkem tume šokolaad, aga nojah. Hädaga läheb kõik. Algselt olid mul selleks nv-ks natuke teised plaanid, aga see nihkus nädala jagu edasi. Olgu nii.
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar