kolmapäev, 27. aprill 2011

sinine tuli

Koolist mäletan tantsimist, palju tantsimist. Minu jaoks palju ja ehk isegi liiga palju. Hakkab juba ilusti minema ja seni pole veel mingeid tülisi olnudki. No nii palju kui ma olen proovides olnud... :D Aga jah. Läheb. Lihtsalt... ma ei oska tantsida. :D Proovides vehin loomulikult kaasa nii palju kui jõuan, aga... ei oska. Ma ei oska tantsida, ma ei oska laulda ja ma ei oska pannkoogi taigent kunagi õieti teha. Siit edasi tuleks ainult vingumine, niiet ma jätan siit nüüd mingi suure osa vahele.
Peale tunde kiirustasin koju. Käisin veel kähku poes ja passisin natuke kodus vahepeal end samaaegselt minekule sättides. Etendus oli "Kas sulle meeldib porno?". See oli kindlasti teistsugune etendus kui ma muidu näinud olen. Pmts kahe inimese arutelu kuulamine tund ja 15 minutit. Aga kusjuures oli huvitav. Ma pole kindel kas ma saan öelda, et meeldis, aga oli huvitav midagi erinevat näha.
Praeguse seisuga on mul igav ja ka uni juba käeulatuses. Kui keegi põnev inimene praegu end msnis ei ilmuta, siis hakkan ilmselt jälle ülemõtlemisega tegelema. Mitte tahtlikult loomulikult. No eks näis. Äkki sodin lihtsalt miskit paberile ja kuulan paljupaljupalju mõnusat muusikat.
Thank you, come again.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar